sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Nam nam

Rakastan ruokaa, rakastan hyvää ruokaa. Ja toki siitä hyvästä ruuasta pitää välillä laittaa tännekkin postaus. Kaappiin jää useasti kaikkea ja niistä onkin kiva tehdä ihan uutta ruokaa ja mikä onkaan hyvä sellaisen sotkun tekoon kuin risotto.

Riisin ensin kuullotin oliiviöljyssä, ja sen jälkeen lisäsin ananasmehu/vesisotkun ja keitin riisit siinä
joukkoon laitoin myös fondyn
kun riisi oli melkein valmis niin laitoin hemapa pussin joukkoon.
yhdistin jo paistetut kanat ja pekoninriisiin
ja esivalmistetut äyriäiset (tällä kertaa vain katkaravut) ja myös lohen

Ja ihan lopuksi ananakset mukaan ja tuli raikas risotto

sulatin noin 600g suklaata (myös voita)
Laitoin suolapähkinöitä joukkoon ja sekoitin tasaiseksi.
levitin saiseksi levyksi uunipellille ja laitoin jääkaappiin.

Näitä voi tehdä eri maulla. lorauta vaikka vähän hunajaa joukkoon niin maistuu toiselle. Tai murskaa
keksiä tai sulata eri suklaata.
Vaihtoehtoja on vaikka kuinka :)
Iltapalaksi tarjoiltiin miehen tekemiä uunileipiä.
Esipaistettuja sämpylöitä jotka halkaistiin ja lorautettiin hivenen öljyä
päälle tomaattipyrettä ja salamikuutioita ja juustoraastetta.


Mukavaa sunnuntaita kaikille!!

2 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!