perjantai 21. syyskuuta 2012

Tumma kaalikeitto

punakaalia
perunaa
lanttua
porkkanaa
kukkakaalia
mausteita oman maun mukaan
Keitetään 

Naudan jauhettua lihaa
jättisipuli
purjoa
Ruskistetaan oliiviöljyssä 

valmis keitto on hyvin tumma kun punakaali värjää sen

Keiton kanssa voi nauttia leipää, tummaa tai vaaleaa mikä sitten itseään miellyttää..Maistuu herkulle ja näyttää erilaiselle mitä perinteinen ja punakaali on mietoa ja meillä ainakin menee tämä keitto paremmin alas mitä keräkaalista tehty kaalikeitto.

                                  Nautinnollista viikonloppua kaikille.


4 kommenttia:

  1. Nam! Söin äsken parsakaalia. Kaalit on mun suurta herkkua!

    VastaaPoista
  2. Kaunista ruokaa ja mikäs sen parempaa, kun saa myös silmillään syödä :)

    VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!