Translate

lauantai 7. tammikuuta 2017

Kaksi vanhaa paitaa sai toisensa, romantiikkaa kasvitieteellisessä puutarhassaKaksi paitaa, toinen aivan liian suuri puuvilla neule ja toinen aivan liian suuri paita muovautuivat muutamalla pienellä niksillä sopivaksi ja suloiseksi tunikaksi. Leikkaa ensin neuleesta helma pois, noin suurin piirtein rintojen alapuolelta ja toisen paidan helma kainaloiden alta. Rypytä helmaosa ja kiinnitä se neulepaidan helmaan. Leikkaa toisen paidan kauluksesta koristeosa pois ja kiinnitä se neulepaidan kaulukseen, halutessasi voit lyhentää neulepaidan hihoja ja tehdä volangit toisen paidan hihoista. Tunikaan voi laittaa myös nappeja, jos niitä toisessa paidassa on.

Ja koska mitään jämiä ei haluta jättää niin loppu materiaalista syntyi jälleen ihana kaulaliina. Kaulaliinaan olen kyllä lisämateriaaliksi ottanut osia trikoomekosta, jotta sain huivin sopivan mittaiseksi. Kaulaliina on tällä kertaa yksinkertainen, vuorta ei tarvinnut laittaa. Huolittelin reunat vain saumurilla ja ompelin ison määrän erilaisia pitsejä sinne tänne.
Näiden kahden tie yhdeksi on nopea ja helppo ja katsokaa ympäristöä, jossa asu on kuvattu. Tunika sopii täydellisesti Kaisaniemen kasvitieteelliseen puutarhaan, niin romanttista. Oli ensimmäinen kerta kun oltiin täällä Helsingissä kasvitieteellisessä puutarhassa mutta tullaan uudelleen niin nähdään osa huoneista uudessa tilassa ja kesällä tietenkin sitten ulkopuutarhan loisto. Puutarhalla saa aikansa kyllä hyvin kulumaan kun katselee ja ihmettelee kasveja. Paljoakaan ei nähty kukkameriä, koska nyt ei kaikilla ollut kukinta-aika, mutta keveemmällä toivottavasti nähdäänkin jo enemmän kukkiakin. Mutta tuoksut ovat silti huumaavia, pelkät vihreät kasvitkin tuoksuu ja jokaisessa huoneessa oli erilainen vivahde, johtuen varmasti niin kosteudesta, kuin lämpötilasta. Austraalian ilmasto oli kaikkein miellyttävin, vaikka olikin lämmin niin se oli silti raikkain. Ja toki kaikki tuo on keinotekoista ja todellisuus on varmasti aivan toinen. Mutta puhunkin siis pelkästään siitä mitä koin tuolla puutarhalla.
Neule: Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto
Paita: Kaverin äidin vanha
Hiuspanta: Tehty jämistä (puuvillanauhasta ja lasihelmistä)
Maiharit: UFF


On kyllä ihanaa kun mun tukka näyttää oman värinsä edes joissakin kuvissa. 
Mun miehellä on ihme tapa kuvata minua kun minä kuvaan. On uhkaillut, että perustaa oman blogin, jossa kertoo mun blogi-harrastuksesta...Kahden keskinen päivä on ihana kruunata kiireettömällä herkuttelulla. Foorumin Beef & Grill -ravintola oli valintamme tällä kertaa. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ammattitaitoista. Tulemme varmasti tänne uudelleen poikien kanssa.

Oikein ihanaa lauantaita

-Nelli-

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mulle tämä on hiukan poikkeavaa kun tuo romanttinen pukeutuminen ei ihan ole mun juttu mutta kun sitä vähän rikkoo niin se menee kyllä mullekkin hyvin :)

   Poista
 2. Hauska tuo otsikkosi:D Hieno lapsi tuli kahdelle paidalle;D Ja Kasvitieteellinen on ihana paikka,sinne oli aina pakko päästä kun vielä asuin Helsingissä,nyt täällä sitten näkee samoja kasveja luonnossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä aikas magee paikka, ihan erilainen mitä tuo Ruissalon puutarha, siellä olenkin käynyt useammin kuin täällä Helsingin.

   Poista
 3. On kyllä taas hieno asu! Ja tuo huivi, käsittämättömän ihana!

  VastaaPoista
 4. Ihana jälleen, niin tunika kuin huivikin! Ja kuvausympäristö voisi tuskin kauniimpi olla:)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!