tiistai 27. syyskuuta 2011

Toppaliivi

Nyt on tytön huone saatu laitettua pahvilaatikoihin ja roskasäkkeihin. Varastoissa on vielä laatikoita, säkkejä ja huonekaluja. Eli muutto alkaa olla niinkuin käsillä. Onneksi lauantaihin on vielä aikaa....muutama päivä.

Tuo huone olisi tarkoitus tulla meille aikuisille mutta katsotaan nyt miten mahdumme sinne.
Tämä surkuttelu ja ikäkriisi on nyt pakko työntää sivuun. Tulossa olisi lauantaina muuton tiimellyksessä myös destaque kokeet ja karnevaalihumua....Tuleviin karnevaaleihin siis tulen ottamaan osaa. Niin myös tyttöni kuin poikanikin. Jeee!!!!

Tuli eilen otettua kuvia mun ihanasta toppaliivistä josta kuvia onkin blogissa jo mutta ei päällä. Tämän tein aikaa sitten ja nyt minulla on tekeillä muhkea palmikkoneule tuohon liiviin. On niin vaikea löytää sellaista ihanaa toppaliiviä kaupasta joten sellainen oli sitten tehtävä itse.

Tässä nyt näkee millainen vilukissa olen. Kunnon talvisaappaat on jo laitettu jalkaan. Älkää antako muuttopuuhien häiritä mitkä kuvasta näkyy :)
Mukavaa syyspäivää kaikille !

5 kommenttia:

 1. Muutto on kamalaa. Minullakin on jo nilkkurit käytössä.

  VastaaPoista
 2. hieno liivi!

  Vuosi sitten muutettiin.. Ja ihan kahelleen miehen kanssa niitä kanneltiin. Loppu vaiheessa, sitten sohvan ja sängyn kantoavuksi tuli miehen tädin mies :). Siihen urakkaan en ihan heti haluaisi uudelleen.. Tosin tuli kyllä kaikki katsottua läpi :D

  VastaaPoista
 3. Kun olisikin koko porukka muuttamassa :/

  VastaaPoista
 4. Vai tuollainen urakka teillä on edessä.

  Minusta muutto on kivaa, etenkin jos pääsee isompaan asuntoon.

  Kaunis tuo liivisi !

  VastaaPoista
 5. Yksi meistä vain muuttaa :)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!