keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Rauhaisaa elämää

Meillä oli eilen oikein kunnon einespäivä. Kaikki muu paitsi poikien merilohi oli einestä. Laiska äitiliini vissiin :)
Joka puolelta saa lukea mikä kenenkin mielestä on terveellistä. Siitä huolimatta meillä välillä heitetään ihan einekset pöytään. Olen nimittäin sitä mieltä, että jokaisen pitää tuntea oma kehonsa ja kaikki terveelliset systeemit ei kaikille sovi. Sokerin kyllästämää monet elintarvikkeet ovat. Mutta pitää sitä voida nauttiakkin ja jokainen tekee senkin omalla tavallaan. Eli ei vedetä herneitä nenään toisen elintapojen vuoksi vaan nautitaan niistä omista valinnoista ja jos toinen haluaa kokeilla niin sitten neuvotaan. Haukkuminen ja parjaaminen ei johda mihinkään.


Ei auta itkut markkinoilla niin sanotusti. Ärsyttää vain kovasti.
En ole mitään joulukoristelua tai siivoa aloittanutkaan vielä mutta yhden tontun näin hyllyllä. Kaveri on tainnut tulla kurkkimaan, että mites aikuiset ja lapset ovat :)
Odottelen jo, että pääsen ostamaan parit joululahjat. Ei oikein vielä uskalla.
Millaisia teidän jouluvalmistelut ovat?Sitten vähän huonompaa asiaa....taidan poukkoilla aiheesta toiseen niin, että hitaampaa hirvittää (mua ainakin).
Ärsyttää kovin kun nuorimmalla on ollut monta kuukautta yskä ja nuha. Ei lopu sitten millään. Kuumetta ei ole mutta nokka vuotaa ja yskittää :( Kaipa se siitä sitten...

5 kommenttia:

 1. Meillä oli vanhemmalla pitkään yskää ja nuhaa, ei mennyt ohi ilman antibiootteja, joku ylähengitystieinfektio (tai jotain sinne päin) tullut flunssan jälkitautina...

  VastaaPoista
 2. No mä olen sitä mieltä, että jos normaalisti syödään terveellisesti ja itsetehtyä, niin ei se ketään tapa jos silloin tällöin on eineksiäkin pöydässä :) lähinnä huolestuisin jos joka aterialla olis vaan eineksiä...mutta tietysti kukin tavallaan :)

  paranemisia pikkuiselle!

  VastaaPoista
 3. HM, Astmaepäilyä meillä joten voipi olla, että ei mene ohi ilman tuota hoitavaa lääkettä. Oletko muuten saanut sen kirjan perille?

  St.Brigitten, Kiitos kovasti :)

  VastaaPoista
 4. Olisko iskenyt se urheilijoiden pöpö, voi kun nimi ei tule mieleen. Siinä kaikki vaivat pitkittyy. Laboratorio koe selvittää.

  VastaaPoista
 5. Jaa, mikäs kumma semmoinen pöpö on :o

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!