maanantai 2. tammikuuta 2012

Kaappien siivousta

Jokaisella on varmasti asioita joista ei halua luopua ihanien muistojen vuoksi. Minun sellaiset on todella vanhat esiintymisasut. Niitä en ole halunnut myydä pois tai edes hävittää mihinkään. Haluan säästää ne muistona vain. Mutta ongelma on ollut aina se, että miten niitä säilyttäisin. Aina laatikot ovat olleet joko liian isoja tai pieniä tai ne eivät vain ole sopineet asiaan.

Nyt sitten löysin vahingossa halvat Ikean laatikot ja ne toimivat täydellisesti tähän hommaan.

Muovista siis kyse :) En mä halua luopua näistä hirvityksistä...

Tähän laatikkoon sain kaikki puvut mahtumaan hyvin.

Silkkipaperia väliin ettei mene pintä rikki ja kansi päälle.


Laatikko katonrajaan, pois tieltä :) Nyt olen tyytyväinen.

Vuoden ensimmäinen viikko alkoi ja lunta tulee taivaalta tai ainakin vielä äsken :D Mukavaa päivää!4 kommenttia:

 1. Mulla oli aikoinaan vähän samanlainen ongelma. En halunnut hukata kilpatanssiasujani, mutta kuten arvata saattaa, vakiopuku vei niin paljon tilaa kaapissa, että oli pakko.

  Itse päädyin tuolloin siihen ratkaisuun, että säästin puvusta jotakin. Irrotin siitä kymmenitäin helmiä, jotka ovat säästössä vieläkin. Ehkä joskus raaskin käyttää ne johonkin? :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen tehnyt tuota samaa omille kilpapuvuilleni. Mutta joitain esiintymisasuja tahdoin säilyttää. Monet asut on laitettu myös Pelastusarmeijalle :D Kohta alkaa uusi muovivillitys

  VastaaPoista
 3. Mulla on (vaatetus-)opiskeluajoilta jokunen itsetehty tai toisen opiskelijan ompelema uniikki vaatekappale, jota en myöskään ole vuosikausiin käyttänyt, mutta en ole raaskinut luopuakaan. Niitä pidän varastossa vanhassa matkalaukussa. Nimitän sitä muistojen matkalaukuksi.

  VastaaPoista
 4. Mä taasen en viitsi monia vaatteita säilyttää tuolla vintissä kun se on ihan alkuperäinen ja linnut, oravat pesii siellä. Jotain huonekaluja mulla on siellä kyllä.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!