tiistai 17. tammikuuta 2012

Neule

Hyppään ensin ihan toiseen asiaan, nimittäin käsitöiden käyttöön. Ihmisiä ja makuja on paljon ja välillä olen huomannut sitä, että muutamat ovat sitä mieltä, että käsityöt ovat köyhyyden merkki, käsityöt ovat huonolaatuisia yms. On totta, että välillä jonkin tuotteen saa paljon halvemmalla tehtynä kuin ostettuna. Useasti kuitenkin materiaalit maksavat paljon.

Minulle tämä on pelkästään ammattitaidon ylläpitämistä ja totta tämä on hauskaa puuhaa. Lapseni myös mieluiten haluavat olla mukana suunnittelemassa itselleen vaatteita ja olla mukana hankkimassa materiaaleja. 

Noh, aiheesta voisi kyllä höpistä vaikka kuinka mutta uusin neuleeni odottaa kovasti esittäytymistä. Vanha neuleeni tosiaan on muuntunut ihan uudeksi ja vieläkin jäi lankaa vaikka kuinka. Jos lopusta tekisi tuubihuivin :)
Aluksi oli tämä valtava neuletakki.

Sitten se sai uuden elämän neulehameena ja lämpiminä lämmikkeinä. Tämän lisäksi tuosta sai ihanan neuleen josta taitaa tulla lempi neule ainakin siihen asti kun tulee uusi lemppari :)

Lankaan muokattu malli löytyy Novita kevät 2010

Eilen oli valtavan kylmä ja en tuosta pakkasesta pidä. Aamulla juostiin esikoisen asioilla (kerron myöhemmin lisää) ja totesin, että nyt pysyn sisätiloissa loppupäivän. Eli tarvittiin jotain kevyttä syötävää ja leffa kutimia unohtamatta. Peitto päälle ja nauttimaan lämmöstä.

Aivan turhanpäiväinen mutta hauska leffa

Kevyt sapuska kaapin perukoilta.

En tosiaan koskaan suunnittele mitä ruokaa teen vaan sen mukaan mennään mitä saattaa olla kaapissa tai mitä nyt tarttuu mukaan hallista ja torilta.
Tänään jatkuu pakkaset joten peittoa laitan jälleen korville ja aijon vain ihmetellä maailmaa ja suunnitella ostosmatkaa Riikaan :)

2 kommenttia:

  1. Onpa todellinen muodonmuutos. Ihanat nuo palmikot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On iso muutos ja tulee nyt ainakin pidettyä kun on enemmnä mun näköinen.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!