perjantai 20. tammikuuta 2012

Haaste

Sain Mirriltä haasteen joka on kyllä minulle aika haaste. Eli haaste pitää sisällään seuraavaa: Viisi unelmaa Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa / asiaa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat.Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa! 


Minulla on elämä mennyt vähän harakoille tämän sairauden vuoksi mutta nyt tässä pikkuhiljaa kun olen tervehtynyt on taas unelmat iskenyt luokseni. Yksi suurista toiveistani on Rion karnevaalit.


                                     

Seuraavaksi pakkaisin lapset autoon ja lähtisin kiertämään Italiaa, sen ihania maisemia ja hyvää ruokaa..kulttuuria ja historiaa voisin maistella vaikka koko kesän.

Sen jälkeen olisi vuorossa Tanska. Legot ja huvipuisto kiinnostaisi kovasti lapsia ja meitä aikuisiakin tietenkin :)

Minulla on yksi paikka jäänyt syvälle mieleen ja sydämeen. Kazimierz. Kaipaan sen humalluttavaan syleilyyn, kaipaan alueen ihmisten lämpöä ja iloisuutta. Kaipaan sen historiaa ja nykyaikaa. Haluan sieltä oman huoneiston jolloin voisin milloin tahansa sukeltaa Kazimierzin sykkivään syleilyyn.

Kuva:Juhoeerikki
Tämän jälkeen, viimeiseksi kerron sen suurimman ja tärkeimmän unelmani ja haaveeni...Haifa. Tuo kaunis kaupunki turkoosin helmen syleilyssä. Se on kotini, se on hautani.


Vielä joskus kävelen Haifan kaduilla ja kirjoitan blogiani siellä. Vielä joskus :)

Haluan haastaa kaikki lukijani tähän haasteeseen!

8 kommenttia:

 1. Olipas tosiaan haasteista haastavin...Kiitos haasteesta...jos keksi viisi asiaa niin mukana ollaan :D Kivoja unelmia sulla olikin siellà ja ihan toteutettavissakin olevia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Juu, ne on ne jotka kyllä toteutetaan :D

   Poista
 2. Huikeita unelmia!

  Täytyypä miettiä mitkä ne minun unelmia ovat...

  VastaaPoista
 3. Mun unelmat on nyt toisissa maissa...

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Alku on vaikeampi mitä se kun pääsee vauhtiin :D

   Poista
 5. Ihania, ihania haaveita! Haifa on upea kaupunki, olen siellä useammin ollut kun ei kovin kaukana toisesta kodistani sijaitse :) Toivottavasti pääset sinne pian!

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!