keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kesäkenkiä

Pakko on tulla vielä tähän hehkuttamaan kun tilailin itselleni parit kengät kesäksi. Tosin kyllähän noita kenkiä tulee hankittua varmaan vielä mutta tulevan kesän ekat siis kuitenkin :) Mulla on ihan kesä fiilis jo vaikka meillä tuiskuaakin räntää ja tuulee niin, että peruukki lähtee päästä.

Harvoin shoppailen netissä, hyvin harvoin mutta muutama kauppa on jotka sitten on käytössä. Eli tykkään Victoria's SecretApart Fashion ja Otto-suomi. Viimeksi mainittu on monelle kauhistus. Itse olen ollut kuitenkin tyytyväinen.BrandosKipkop Storebellsshoes on paikkoja joita en saisi käydä katsomassa ollenkaan.


Mitäs tykkäätte??


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Upeita !
   Ihailen naisia, jotka osaavat kävellä korkeissa koroissa :)

   Poista
  2. Kiitos Riitta :)

   Anneli, kiitos paljon.

   Poista
  3. Ihanat ovat :) Paljonko olet pitkä? Mä olen vain 159cm ja siksi lähes aina kuljen koroissa, feikkaan hiukan pituutta lisää :D

   Poista
  4. Kiitos :) Olen 158cm pitkä ja korot on aivan ykkönen mulla. Tosin tykkään mennä matalissakin mutta ne ovat aika harvassa ne matalat :)

   Poista
 2. Minulle taas sopisi nuo matalat. Keinolonkkani kanssa en uskaltaisi tuollaisia korkoja käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sitten tosiaan vähän rajoittaa....mulla oli pitkään kun en myöskään voinut käyttää korkeita korkoja (selässä oli nähtävästi nyt kuitenkin lääkkeiden aiheuttama tulehdus, joka on täysin kadonnut kilpirauhasleikkauksen jälkeen).

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!