perjantai 10. helmikuuta 2012

Pojan pööllöpaita

Eilen poikani lueskeli neulelehtiä ja huomasi uusimman Modan sivuilta virkattuja koristeita ja kiljäisi, että pöllö(pööllö) on saatava. Pengoin ja järjestelin siis kovasti lankojani ja kankaitani ja löysin tilkkuja joista tuleekin vaikka ja mitä pojalle nyt. Tässä on ensimmäinen. Valkoinen collegekangas on aika tylsä joten jämälangoista tein Modan ohjeella siihen pöllön.


Ja tästä tulikin ihan kunnon lemppari.Luulen, että näitä elukoita tulee vähän muuallekkin vielä. Sen verran söpöjä otuksia ovat.
Mukavaa viikonloppua! 

8 kommenttia:

 1. Minàkin olen ihastellut nàità pòllòjà useissa suomalaisissa blogeissa. Jotenkin tosi sòpòjà kaikessa outoudessaan. Onko noiden ohjeita saatavilla jossakin netissà? Tààltà kun en minnekààn kirjastoon saatikka suomen kauppoihin lehtiostoksille pààse. Kiitos jo etukàteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Modalla ei ole noita ohjesivuja (en ainakaan ole löytänyt). Voin kokeilla jos saisin tuon skannerin toimimaan tässä koneessa.

   Poista
  2. Oih, se olisi ihanaa. Kiitos ja kaunis niiaus :D

   Poista
  3. :D Teen siitä sitten oman postauksen.

   Poista
 2. Sulle olis Vuoden Mutsi-award blogissani, http://sininensatutar.blogspot.com/2012/02/minustako-vuoden-mutsi-arwardiin.html

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletön idea tehdä virkaten tasokuvia vaatteisiin. Onhan noita pitsiliinoja ja muita lätkitty paitoihin ja laukkujen kylkiin, mut täähän on ihan huippu juttu. Ehdottomasti vois piristää noita meänki muksujen vaatteita vastaavilla. Ja näillähän saa mahdolliset reiätki paikattua ilman iänikuisia silityspaikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänyt monet kerrat virkata noita ja lisätä vaatteisiin, aina vaan jää :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!