tiistai 26. kesäkuuta 2012

Korkeavyötäröiset farkkushortsit

Aloitan sillä, että kaavan näihin löytää Patrones plena temporada Primavera no 313. Shortsejakaan ei voi olla liikaa koskaan...Nämä lähtevät reissuun mukaan. Tosin nyt näyttää sille, että matkalaukku on kohta aivan täynä ja se nyt ei ollut se tarkoitus ollenkaan. Muutama päivä vain ollaan joten joku toinen ratkaisu pitää keksiä tähän. Ostoksia kun tulee kuitenkin tehtyä vähäsen.


Eilen oli jälleen kurja keli mutta onneksi päästiin ulos iltapäivästä vaikka sadetta tulikin, lenkin aikana alkoi aurinkokin pilkistella pilviverhon takaa :) Lapset olivat tyytyväisiä mutta koira oli visusti rattaissa kököttämässä kun maa oli ihan liian märkää...ihme prinsessa tuo otus.


Jokiranta oli aika hiljainen nyt sateella. Tosin monesti se on täynnä ihmisiä siltikin vaikka sadetta tulisikin paljon. Vaakahuoneella ainakin oli kivasti ihmisiä sadetta piilossa. Ihana tunnelma jälleen sielläkin :)


Tämä jokilaiva onkin mielestäni yksi hienompia koko rannassa. Esposito jokilaiva on näyttävä ja komea. Hieno keksintö tämä ulkoterassi. Minä tykkään kovasti, sitä on hieno katsella kun ohi kävelee. Tänä kesänä pitää jätskit mennä sinne syömään ehdottomasti. 

          Oikein ihanaa tiistaita teille kaikille! Toivottavasti kelit sallisivat tänään hivenen paremmin mitä eilen :)

4 kommenttia:

 1. Tuollaiset housut on varmaan mukavat päällä.
  Kyllä tänään meillä ainakin eileisen jälkeen aurinko paistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli ihan kiva päivä myös, tosin kolea ja iltapäivällä ukkosti komeasti.

   Poista
 2. Hei, pieni varoituksen sana: Riian kenkätarjonta on ihan mieletön, todella halpoja ja ihan taivaallisia kenkiä on PALJON. Itseä harmitti kun ei ollut tilaa ostaa yhtään paria. Lähtekää reissuun puolityhjillä laukuilla, siellä on vaikka mitä ihanaa shoppailtavaa, mm. paikalliset Stendersin ihanat saippuat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua...mulle taitaa käydä huonosti. Minähän en tykkää yhtään kengistä :/ Tarkoitus on ottaa mukaan vain se kaikkein tarpeellisin ja ostaa sieltä sitten kaikki.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!