sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kuvia vain

Ollut aika kiva viikonloppu. Kaikkea hupsua on tullut puuhattua ja miehenkin kanssa saatiin kaksin keskistä aikaa. Perjantaina oli kiva käydä katsomassa Ruissaloa illalla kun oli niin ihana kelikin, lauantaina taas oli sateista ja kylmää.


Ruissalossa oli kiva käydä vaikka nuorempi ei sitten uskaltanut edes kastautumaan. Tuuli oli aika kylmä vaikka aurinko kivasti lämmittikin. Hiukan tuli surullinen fiilis kun tämä on viimeinen kesä täällä Turussa. Pitää kesän aikana tehdä ja nähdä ihan kaikki mahdollinen ja mahdoton kun ei ihan heti kyllä tänne tulla uudestaan.

Malli: Burda style 4/2012
Jälleen uusi jumpsuit, näitä ei kyllä voi olla liikaa...Aivan ihania nämä ja helppoja käyttää. Tämä on rennompi versio ja pitkä kun mulla on tämän tyyppisiä lyhyeillä lahkeilla vain. Mii laik..ja taitaa tämä lähteä mukaan tuonne Riikaan loppu kuusta :D


Lauantaina oli kurja sateinen keli ja karkkipäiväkin oli. Pakko oli jotain pojillekkin keksiä joten he saivat etsiä aarteen joka oli piiloitettu pihalle. Lapset nauttivat kovin aarteen etsinnästä ja aarteestaan.


Tyttäreni tuli illalla hoitamaan pienintä veljeään ja päästiin miehen kanssa vähän nauttimaan kaksin. Turun Parilla Steak House. Ruoka on erittäin hyvää, söin chilihärkää ja valkosipuli-kermaperunoita ja ne tosiaan olivat juurikin sitä mitä piti. Ja tulisuus oli oikein hyvä. Mies kokeili paikan burgeria mutta hiukan oli pettynyt siihen, liha tosin oli valtavan hyvää siinäkin. Kyllä sinne voi mennä uudelleenkin.

                     
                                                                               * * * * * *

Oli pakko testailla ja väsätä itselleen rintaneula. Paljoa ei ollut tarvikkeita joista tehdä mutta ihan kiva siitä tuli. Pian näette mihin sen laitoin kunhan saan sen valmiiksi ;P


Ja huomenna postaan teille mitä todella hullua keksin täksi päiväksi...Mies ainakin puisti kovin päätään ja totesi minun olevan kaheli.

                                                   Oikein nautinnollista päivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Vettä! <3 En malta odottaa kun pääsee itsekkin kahlailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri on niin se juttu :) Vähintään pitää olla tuo joki...

   Poista
 2. Herkullisen näköisiä annoksia! Ihania kuvia muutenkin!

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!