perjantai 29. kesäkuuta 2012

Torstain puuhaa

Eilen tuli tehtyä vähän yhtä jos toista. Toivottavasti nyt ei tule penikkatautia joka useasti vaivaa kun kävelen paljon. Pakko myös sanoa, että on mahdottoman mahtavaa kun tuosta basedowin taudista on päässyt eroon. Pääsee taas liikkumaan ja tekemään asioita :) Ihanaa...

Mutta asiaan. Eilen oli keskiaikamarkkinoiden avajaiset ja pakkohan sinne oli itsensä tunkea vaikkei oikein aikaa olisi ollut siihen. Pojat saivat temmeltää oikein kunnolla. Pienempi sai haarniskan ja tikarin. Isompi kullatun tikarin kaulaansa (kuvaa en tietenkään muistanut ottaa)

Meidän viereen on ilmestynyt sipulisauna. Ihana :)

Piti testata vähän myös menneen ajan kasvatusmetodeja...

Hodarit meni suihin molemmilla oikein vikkelästiIllalla tehtiin ihan tavallinen tylsä lenkki koiran kanssa. Muutama tunti vierähti kivasti kävellen ja hassutellen...Tällä kertaa jokirantaa pitkin alemmas satamaan asti. Harmi vaan kun ei ollut laivoja paikalla vielä ja ei jaksettu jäädä niitä odottelemaan vaikka olisivat ihan pian siihen tulleet. Laiskuus iski siis ja tepasteltiin kovalla vauhdilla kotia kohti.


Jokiranta on kyllä sellainen jota tulen ikävöimään kun muutetaan Helsinkiin. Toki sielläkin kaikkea mahtavaa on ja monia asioita olen ikävöinyt taas täällä Turussa. Mutta ei mikään voita jokirantaa, sen elämää. Tämä on ihan omaa luokkaansa...


                  Oikein hyvää viikonloppua kaikille! Toivottavasti me osataan tulla takaisin Suomeen takaisin likan kanssa :)

6 kommenttia:

 1. Yhyy miten kivalta tuolla näyttääkään. Oli varmana huisa päivä! :)

  Mulla kun on ollut tätä blogeista pakollista eroa vauvan takia (hyvähän se on pienempiä syyttää) niin kommentoin tähän tuota farkkuboleroa että Mieletön. Voin kun uskaltaisi itsekkin käyttää noita pieniä vain osittain tissit peittäviä boleroita saamatta rintatulehdusta. Mulla on meinaan muutama kaapissa, tosin ei farkkua :=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian voit taas käyttää :) Rintatulehdus ei ole kivoja...mulla on ollut kaksi kertaa :/

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!