tiistai 19. kesäkuuta 2012

Tunikoita

Olen edelleen aivan täpinöissäni noista karnevaaleista ja mieli tekisi laittaa tänne vielä vaikka kuinka paljon  kuvia ja videoita mutta ehkä yritän vihdoin päästä sitten tarrautumaan tähän arkeenkin. Eilen päätin tosin, etten tee mitään kun ei jaksa eikä kykene. Joten kauppareissukin tuli tehtyä sillä ajatuksella, että osta tiskiltä valmiin grillatun broilerin ja lohta. Itse kyllä keitin makaroonin ja tein herkkusipulia.
Runsas viikko vielä Riikan reissuun ja vaikka lupailin etten hanki kankaita niin ajattelin muutaman kankaan tänään hakea jotta saisin jotain kivaa vaatetta mukaan sinne. Jännittää mennä tytön kanssa ihan kaksin reissuun...uiui :)

Mun lempi asu on vaikka legginsin ja tunika. Ei kiristä mistään ja niillä on kiva matkustaa. Nyt ei ole montaa tullut tehtyä mutta muutamia on ja tässä postauksessa pitääkin pari esitellä.

Malli Burda 7/2009


Tietenkin raitaa ja väljää. Tästä paidasta tykkään paljon ja on jo tullut moneen kertaan pidettyä. Roikkuva kaula-aukko ja hihat. Aiai...namnam                                 Taas raitaa...tämä malli on oma ja ihan löysä ja rento, kasarimallia.Kangas on hassu, kaksi rtikookangasta päällekkäin ja päälimmäinen on tehty kraateriksi :) Tämä onkin enemmän vartaloa myötäilevä mutta suht pitkä, ei kuitenkaan niin pitkä, että voisi käyttää mekkona.
Onko sinulla olemassa lempipaitaa jota käytät paljon?

                                                     Oikein mukavaa sadepäivää kaikille!

2 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita, pitäähän sitä reissuun saada jotain uutta :)
  Vaikka kaappi pursuu vaatteita kotona on aina se sama paita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta niin totta....eikä koskaan ole mitään päälle pantavaa *huokaa*

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!