lauantai 28. heinäkuuta 2012

Kesäpäivä Turussa

Eilen oli ihan pakko lähteä keskustaan ja kaveriksi sain tyttöni. Tuli hiukan shoppailtua ja nautittua ihanasta lämmöstä terassilla syöden. Teki hyvää kun tässä on hoitanut kipeitä ihmisiä ja koiraa.
Miten se välillä onkin niin raskasta? Huh.
Nuorimmalle todettiin infektioastma eilen, joten jälleen uusi astmaatikko perheeseen. Epäiltiin jälleen keuhkokuumetta mutta sitä ei onneksi ollut. Tänään näyttää olevan oma itsensä, tuollainen viidakkovekara..


Shoppailun päätteeksi vatsa kaipasi jotain täytettä ja istahdimme Torren terassille. Oli pieni pettymys sillä ruoka tosiaan oli vain vatsan täytettä. Ei mitenkään erikoista ja mausteet oli unohdettu kokonaan.
Annokset oli kyllä mahottoman herkun näköisiä.
 Kenkiä tuli jälleen hankittua. Nyt taitaa olla viisasta, että lopetan niiden haalimisen tähän. Näitä alkaa olemaan ihan liikaa. Tarvitsee joitain laittaa myyntiin. Ei ehdi kaikkia käyttämään kun tähän tahtiin ostaa uusia..Mutta kun kengät on niin ihania <3


Eipä ole juuri tullut ommeltua...Olisi vähän kiire kun kohta pitää koneet laittaa laatikoihin ja siirtää toisaalle. On tämä muutto tämmöistä...

                                                             Oikein ihanaa lauantaita teille!

4 kommenttia:

 1. http://annelinkasityot.blogspot.fi/
  Muutin uuteen blogiin :)

  VastaaPoista
 2. Oliskohan niin hyvä tuuri että meillä olis saman kokoinen jalka, olen meinaan useampaan otteeseen ihastellut sun kenkäpostauksia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin muutamat kengät myynnissä...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!