tiistai 31. heinäkuuta 2012

Muuttoa

Muutto on jo hyvin käynnissä vaikka uutta asuntoa ei vielä olekkaan löytynyt. Uusi elämä on jo nurkan takana mutta silti antaa odottaa ihan liian kauan...argh. Tämä postaus on nyt pelkästään meidän muutosta ja muuttolaatikoista :) Aika ei silti tunnu riittävän kaikkien tavaroiden pakkaamiseen ja hakemiseen. Niitä kun ympäri maailmaa. Kaikki kun ei tänne pieneen asuntoon mahtuneet aikanaan.
Tässäkin tuntuu kyllä olevan jo valtavasti tavaraa. Kuinkakohan iso sitä pitää olla tuleva asunto, jotta kaikki saataisiin nätisti laitettua?


Poikien huone on riisuttu sen verran, että saatiin varastotila jonne siis voi nyt kasata kaikki laatikot. Hienoa sisustamista tämä :) Laatikot sointuvat toisiinsa ihan mukavasti. Laatikoita on suht helppo siirrellä jos tarvitsee pöytää tai hyllyä johonkin :)


Naisten rakastamat kengät ovat aina miesten mielestä jaloissa pyörimässä. Pakko oli miehelle näyttää, että se määrä mikä lattioilla pyörii on aika vähän.
Levitin kaikki kenkäni eilen työtilan lattialle ja kävin kaikki läpi. Muutamat kengät onkin nyt myynnissä ja olisi kiva jos ne saisivat uuden kodin pian :) Miehen oli kuitenkin pakko vähän kiusata minua kengistä ja kuvata pieni klippi sotkusta.


Tässä nämä kengät siis jotka on myynnissä...koot ovat 36-37 kysele lisää jos jotkin kiinnostaa ja lapsille löytyy kenkiä kotikirppikseltä.
Kangasta ja keinonahkaa, nahassa käyttöjälkiä, muuten hyvässä kunnossa. Koko 37Pitkä vartiset saapikkaat, keinonahkaa, joustaa paljon varresta mutta ovat napakat. Vähän käytetyt. Koko 37.

Mokkanilkkurit, ei käytetyt koko 36
MYYTYKorkkarit koko 36 mutta vastaa kokoa 35Turkoosit kävelykengät. Vähän käytetyt. koko 37 mutta aika väljä malli.Kävelykengät, vähän käytetyt. Koko 37
                                                                                                     Mukavaa päivää kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Kenkiä ei ole koskaan liikaa! Eikä mekkoja :D

  Kökkö kun mulla on "liian suuri" jalka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa :) Mulla taitaa olla väärän kokoinen jalka...

   Poista
 2. Jaksamista muuttopuuhiin! Ihania kenkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On tämä muutto kyllä aika tuskaa...

   Poista
 3. Muutto on kamalaa, mutta jotenkin mukavaakin. Sitä jotenkin käy läpi mikä on tärkeää ottaa mukaan ja mikä ei.
  Minä olen ollut kuukauden blogipimennossa. Kaikilla melkein on uudet blogit, mutta minä odottelin, jos ne Vuodatuksen kuvat putoaisivat taivaasta takaisin. Sinne ne menivät kaikki. Onneksi minulla on ´äiskän bögijutut kuvakansio´. Yritän löytää kuvat paikoilleen. Ja mikä parasta, pääsen muidenkin blogeihin kirjoittelemaan kommentteja.
  Jaksamista muuttoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuo muutto..Oleminen näiden laatikoiden keskellä on aivan älyttömän inhottavaa, en tykkää yhtään.
   Tuo Vuodatuksen kuvien katoaminen on ollut kurja juttu. Omistani en niin välitä vaikka osaa kuvista olenkin käyttänyt suoraan tänne. Mutta te jotka siellä olette bloggailleet niin teidän puolesta on kurja fiilis.
   Mutta tämä kuitenkin on uuden alku :D

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!