maanantai 2. heinäkuuta 2012

Riika

Matka tehty, ehjänä selvittiin. Oli kiva käydä kaksin tekemässä jotain kiireettä. Suunnitelmien mukaan tämä reissu ei mennyt mutta kaikkea tuli tehtyä ja kaikkea koettua...ainakin näin pintapuolisesti. Tästä on tytön helppo lähteä kavereiden kanssa valloittamaan Riikaa hieman toisin. Itsekkin haluan mennä sinne vielä kokemaan hiukan toisin.Ihan ei kokemus ollut sitä mitä monet minulle kertoivat. Vanhakaupunki oli kaunis ja tunnelma kiva. Ostoksiakin tuli tehtyä mutta tietenkin tytön ehdoilla mentiin. Eli ihan sellaista joita suunnisttelin ostavani ei tullut ostettua. Kauppahalli oli juuri sitä mitä odotinkin ja vielä olisi kiva toteuttaa brunssi joka on koottu kauppahallin herkuista.


Tässä ajassa ei juuri ehtinyt tutustumaan kaupunkiin kunnolla vaan tosiaan nopeasti juosta paikasta paikkaan, käydä nopeasti kääntymässä ja mennä seuraavaan paikkaan. Siksi onkin varmaan viisainta, että menee kiireettömästi vielä käymään. Vaikka muuten Riika ei ole sellainen paikka jonne uudestaan menisin. Pientä pettymystä siis sanoissa.
Hotellimme oli ihan vanhankaupungin keskellä. Koko yön kadulta kuului iloinen musiikki ja ihmisten puheensorina. Alue oli täynä ravintoloita ja turisteista pidettiin hyvää huolta. Oli otettava muutamia kuvia alueesta kattohuoneistomme ikkunoista. Niin ja meillä oli kaksi kerrosta tuossa meidän huoneessa. Oli kiva huone todella :)

Kerjäläisiä tuolla kyllä oli, joka kulmassa ja joka kadulla joku hyökkäsi niskaan pyytämään rahaa. Se hiukan varjosti matkaa. Mutta pyrittiin ainakin nauttimaan vaikka kaikki tehtiin nopeassa tahdissa :)
Ruoka oli hyvää, varsinkin leivonnaiset ja pirtelöt :) Syötyä tuli enemmän kuin laki sallii, sen myönnän.Vaatteita ja kenkiä ei juuri tullut hankittua. Alet oli sielläkin käynnissä ja varsinkin meidän kengän koot oli mystisesti kadonneet joten ei tosiaan montakaan paria kenkiä tullut mukana. Mutta ehkä ensi kerralla sitten.Tällainen matkapläjäys, jos tulee kysymyksiä niin vastailen sen mukaan mitä koin itse siellä. Toivotan teille kaikille ihanaa aurinkoista aamua ja hyvää alkanutta viikkoa!           

4 kommenttia:

 1. Kiitos kuvista, tuli nyt sitten tuollakin käytyä :D
  Meillä sataa... TAAS :(
  Ja Vuodatus tökkii :(

  Olen niin tumpelo tietsikan käyttäjä, etten varmaan osaisi muuta kuin Vuodatusta käyttää. Ja olisi niin harmi, että kaikki tekemäni jäisi toiseen blogiin !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pian aurinko paistaa jälleen :)

   Onhan se vähän kurjaa kun jää toiseen blogiin kaikki mutta minua se ei oiekin ole edes haitannut.

   Poista
 2. Ihana reissu taisi olla :) Ja oijoi, noi pitsiset kengät on aikas herkku. Tahtoisin :)

  Mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa. Olisin kyllä ostanut tuollaiset pitsiset pitkävartisinakin mutta se sitten vain jäi. Nyt kyllä hivenen harmittaa kyllä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!