maanantai 30. heinäkuuta 2012

uuden kodin uudet värit

Eurokankaan kampanjakankaista on tullut jotain tehtyäkkin. Uudet päälliset tuoleihin tällä kertaa. Odotan jo kovasti muuttoa ja uutta touhua. Valtava määrä roskaa tulee kun siivotaan ja laitetaan tavaroita laatikoihin...huh. Miten sitä kertyykin nurkkiin näin valtavasti?


Mies toivoi, että kaikki päälliset olisivat eri näköiset ja se olikin helppo toteuttaa kun valitsi laatikosta pienimmät tilkut.
Ollaan ostettu niin paljon kaikkea uutta tässä ihan lähi vuosina, että nyt meinataan vain kunnostaa kaikki vanhat eikä osteta mitään uutta.


Kunnon ukkosia on meilläkin nyt ollut. Yleensä se pyörii vain ympäri ja ohittaa meidät. Eilen oli kyllä valtavan kuuma eikä ruoka maistunut ollenkaan. Vasta illalla syötiin päivällinen Ja sekin mitä kaapista löytyi ajatuksella. Tänään mennään taas tekemään herkku ostoksia torille.


Lohesta on tullut minun lemppari ja näin kuumina hetkinä se on ihanan raikas ruoka.  Onneksi lähdin siedättämään sitä ja nyt voin syödä lohta. Muuta en oikein voi mutta ehtii muunkin kalan siedättämään jossakin vaiheessa sitten.

                      Hyvää kuumaa päivää ja nautinnollisia ukkosia!

6 kommenttia:

 1. Ite just tänään himoitsin valmiiksi paistettuja lohipaloja kaupan tiskillä. Silti jäivät sinne viel ätoistaiseksi koska huomena meillä syödään falafel pullia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli mukaan lihatiskiltä ja juustotiskiltä taas ihan liikaa herkkuja...

   Poista
 2. Tykkään noista kankaista. Pitääkin mennä Eurokankaaseen, kun muutan taas "sivistyksen pariin " täältä mökiltä.

  Minä olen kyllä semmoinen tumpelo tuon uuden blogin kanssa. Kaikki tekstitkin tuli samaan pötköön, vaikka jätin reilut välit :((
  Hermot palaa :(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa sitö oppii...Mullakin välillä menee miten sattuu tuo kirjoitus ja kuvatkin.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!