torstai 16. elokuuta 2012

Kun olo on....

Syksyllä on ihanaa istua ikkulaudalla teetä juoden, kuunnellen tuulen ulvoamista ikkunoissa, sateen ropinaa. Päällä ihana neule ja villasukat. Lämmin sisällä ja kolea ulkona. Syksyllä on ihanaa hemmotella itseään ja vain itseään.

Uusi lämmin neule valmistuu kovalla vauhdilla
Tuollaisia ajatuksia pyöri eilen päässä kun neuloin itselleni uutta neuletta. Tuli jotenkin haikea tai unelmoiva olo. Varaudun kylmään talveen siis. Ihania neuleita ja vaikka ja mitä suunnitteilla.


Minulla on ollut myös kovin kuumeinen olo vaikkei kuumetta olekkaan. Joten leffoja on tullut katsottua ja ostettua aika paljon tässä. Toivottavasti olo pian kaikkoaisi :)

                                                     Nautinnollista torstaita teille kaikille!

10 kommenttia:

 1. On kyllä tulossa kaunis neule! Tykkään itse myös neuloa, mutta en ole ihan villapaitaa rohjennut alkaa tekemään kun pelkään etten sais valmiiksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kokeile ensin jotain pienempää neuletta. Slipoveri esimerkiksi. Itse aloitin tekemällä vauvalle nutun, siitä innostuin tekemään vaikka ja mitä. Nuo paidat on ihana saada valmiiksi ja on aika ylpeä fiilis kun valmista on :)
   Ei muuta kuin kokeilemaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mä epäilen, että talvesta on tulossa super kylmä...pitää siis varautua :)

   Poista
 3. Toivottavasti ei tauti iske pahasti päälle !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on oikeasti aika kummallista kun muutoin ei tunnu kipeälle mutta kuumeinen olo. Tiedä sitten mikä on.

   Poista
 4. Onpa kiva neule tulossa. Minulle tulee neulehysteria, kun Novita julkaisee lankakartat. Pakko ostaa uusia lankoja ´varastohuoneeseen´

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyisin tuo tapahtuu minullekkin. Novitalla oli pitkään malleja jotka ei minuun iskenyt yhtään mutta nyt heillä on taas vaikka ja mitä kivaa.

   Poista
 5. Apua nyt mulle tuli ihan talvifiilikset! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taistellaan vielä kesän puolesta mutta varaudutaan silti vähäsen :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!