keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Ostoksilla

Miesväelle oli hankittava uusia juttuja vähän enemmän. En välitä yhtään tuosta Myrmannista mutta siellä on ainoa kauppa josta haluan kenkiä. Sinne oli siis ihan pakko mennä, grrr...Hyvä reissu se silti oli ja miesväki sai sen mitä pitikin, minäkin sain jotain :) Yhden dokkarin, kaksi leffaa ja parit kengät.

Miksi naiset tykkää ostella tavaraa? Mikä siinä viehättää? Paikka tulvi naisia ja miehet istuivat penkeillä katsellen hulinaa ympärillään. Mikä saa minut haluamaan kenkiä näin paljon? Voiko shoppailua pitää harrastuksena?

Olipa kysymyksiä...Minä en niihin ainakaan vastata osaa..mutta kuvia osaan taas heittää tänne läjän. Päällä oli minun ihan uusi neule (jonka esittelin jo aikasiemmin) sekä itse ommellut housut ja takki. Meikäläinen on aivan ihastunut tuohon neuleseen.

Niin kuin huomaatte, en harjaa tukkaani. Suurimmat rastat otetaan sormin pois.

Kisumisujäde oli ihmestys ja kummastus

Tämmöisiä kenkiä ei mulla vielä ollut

Pakko esitellä pikkuisen hienoja popoja ja heräteostona hankitut tossukat

Tätä väriä ei vielä kaapista löytynyt
 Iso ihmekkin tapahtui..Meillä syötiin kebablihaa ja ranskalaisia. Eli tautintoa nautinnon perään vain. On se elämä ihmeellistä. Tänään kuitenkin alkaa ihan virallisesti arki täällä. Koulut ja kerhot, harrastukset ja lukemiset. Seuraavaksi aloitetaan kesän odotus.


Oikein ihanaa keskiviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös vaan olekkin...mä tykkään ihan hirveesti :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ja on muuten hyviä jalassa vaikka korkoa löytyy enemmän kuin laki sallii. Jostain syystä tän kaupan kengät ovat ihan täydelliset mun jalkaan.

   Poista
 3. Vau mitkä kengät! Ja aika kiva tuo korikassisikin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli heräteostos kun tuli hankittua vähän paljon kaikkea mutta unohdin sitten kauppakassit kotiin. Tuon muistaa aina ottaa mukaan :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!