tiistai 19. maaliskuuta 2013

Karnevaalikello käy

Nyt on se hetki vuodesta jolloin Suomen sambakouluissa käy kova kuhina. Pukuja ommellaan, päähineitä hitsaillaan, vaunuja rakennetaan. Pian on karnevaalit, vuoden kohokohta. Se hetki jota varten sambistat harjoittelee koko vuoden.

Rion karnevaalit ovat jo ohi ja sieltä on tuotu valtavat määrät upeita kiviä, helmiä ja paljetteja, kenkiä unohtamatta. Sinne sambistat joka kevät suuntaa, se on pyhiinvaellus paikka paras päällä maan. Saa parasta opetusta ja näkee upeat ja hulpeat karnevaalit joita missään muualla ei voi järjestää. Mahtavaa!!

Minäkin osallistun karnevaaleille niin kuin aina mutta nyt tanssimalla kadulla, otammalla kuvia ja nauttimalla sambakoulujen idearikkaista tarinoista ja tarttuvista kappaleista. Minulla on asujakin valmistumassa. Voitte päästä sanomaan oman mielipiteenne lopuksi kun olen kaikki ne hankkinut jotka haluaisin laittaa päälleni.

Ensimmäinen minimekko on tietenkin eläin aiheinen, räyh :) Korkeat kengät iso tukka ja meikki on ihan pakollinen tämän kanssa. Tällä pääsee tanssimaan kyllä itsensä aivan loppuun kulkueen hurmoksen jälkeen. Jalat hapoille koko yön tanssimisella.


Ei kaavaa vaan leikkuu tehdään silmämääräisesti. Vähän tuosta ja tästä. Omellaan ja fiksataan niin hyvää tulee. Mitä mieltä olette? Sopisiko mekko sambailtamiin?


Oikein ihanaa tiistaita teille kaikille!!

8 kommenttia:

 1. Sopii hienosti, niin kuin sinulle AINA kaikki !

  VastaaPoista
 2. Uuuh mama! Tuosta muistuikin mieleen, että mulla pitäisi olla jossain vaatekaapin kätköissä seepramekko... Itse asiassa aika paljon tuon tyylinen! Ei kuitenkaan ihan noin lyhyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin etsit sen...tulet karnevaaleiksi tänne ja tanssitaan kaksi päivää, hihihi...

   Poista
 3. Vau! Ihan sun näköiset, ihanat vaatteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla on kyllä mielessä vielä pari juttua. Tarvii ne vielä katsoa :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!