sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Miesten T-paidasta mekko

Jälleen kokeilin yhtä WobiSobi-blogin T-paita muokkausta. Tästä tulikin oikein kiva, toinen muokkaus samasta blogista löytyy täältä. Tykkään näistä mekoista ihan tolkuttoman paljon. Kannattaa kahlata noita ulkomaisia DIY-blogeja läpi sillä niistä löytyy todella paljon kaikkia kivoja ja tuoreita juttuja. Itse ainakin olen saanut isot määrät ideoita.

Olen tässä muutoinkin miettinyt, että voiko vaatteita olla liikaa? Ajatus johtuu varamaan pitkälti siitä, että olen joutunut sen tilanteen eteen, että tilan puutteen vuoksi on pakko laittaa rankalla kädellä myyntiin vaatteita. Toki tässä pientä mainostakin on mutta jostain syystä en saa siltikään aikaiseksi sitä, että myisin pois. Toki kaikki jotka minut tietää voivat itse tulla "ostoksille" luokseni milloin tahansa. Tätä kun täällä on. Siitä huolimatta ajattelen koko ajan, ettei minulla ole tarpeeksi vaatteita ja aina tarvitsen kaikenlaista. Taitaa olla jokin naisten juttu varamaan tämä vaatteiden haaliminen ja valitus ettei kaapissa ole mitään päälle pantavaa.

Harvoin hankin vaatteita kaupasta mutta sitäkin kyllä tapahtuu, enemmän ostan pojille vaatteita kuin itselleni. Pojat (myös mieheni) tosin ovat kaikki hiukan motkottaneet siitä, että olen nyt keskittynyt vain itseeni tässä tekohommissa. Odottavat niin uusia kivoja neuleita ainakin ja mies haluaisi pitkähihaisia T-paitoja joita on helppo ommella sarjatyönä. Ongelma aloittamisessa on se, että pitäisi saada nuo isommat miehet tuonne kangaskauppaan tai lankakauppaan valitsemaan itselleen sopivat värit. Ikinä ei tunnu olevan aikaa siihen hommaan (siihenkään). Auts, tästä tulikin valituspostaus :)


Laitan tähän samaan postaukseen myös mieheni vanhan paidan josta tein topin. En ole ehtinyt vielä edes kokeilemaan tätä mutta tarkoitus olisi pitää ihan sortsien kanssa. Pikku hiljaa pitäisi alkaa katsella syksyyn päin ja kaivella laatikoista syys kankaat esiin. Alkaa hiukan jo sormet syhyä ihaniin syysväreihin. Muutamia lankoja on tullut jo hankittua. Niistä pitäisi tehdä jonain päivänä pieni postaus :)


Oikein ihanaa sunnuntaita teille kaikille!


8 kommenttia:

 1. Kyllä sinä Nelli olet uskomaton :O
  Taas niin kivoja kesävaatteita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mukavia kesävaatteita olenkin tehnyt kun en ole keskittynyt vain ja ainoastaan mekkoihin. Yleensä muuta teekkään kuin niitä.

   Poista
 2. Sä oot vaan niin hyvä käsistäs, varastan sun kädet kohta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voihan näitä joskus lainailla...käsiä siis, hihih

   Poista
 3. Hieno idea! Onko tuo sinisen mekon "tekomateriaali" siis ihan tavallisen muotoinen miesten t-paita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat ihan perus miesten T-paitoja. Tuossa on käytetty yläosassa kokoa M ja helmassa on koko xl

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!