maanantai 23. syyskuuta 2013

Pöppylöitten muokkaus

Vaatteiden muokkailu on ihan ykkös juttu, itse ainakin tykkään siitä puuhasta erittäin paljon. Facebookissa jo linkkasin yhden DIY blogin josta välillä otan ideoita omiin juttuihini ja tällä kertaa kyse on vanhoista farkuista. Ohjeet löytyy täältä, omissani oli jo vetoketkjut valmiina joten vain farkkupaikat polviin riitti tähän. Tuli oikein kivat ja meinaan nyt käyttää näitä, nämä kun ovat maanneet kaapissa useamman vuoden käyttämättöminä. Huomaatteko kun olemme siirrelleet vähän huonekaluja olohuoneessa? Nyt saa taulujakin seinälle kun seinätilaa aukesi. Ompelutila on vielä pahassa vaiheessa mutta eiköhän sekin sieltä siistiydy jouluun mennessä.

Olen joskus kuullut, että blogissa ei ole hyvä esitellä mitään tavisruokaa...mikä on tavisruokaa? Se ei ihan ole auennut minulle ihan siitä syystä, että ihmisille tavisruoka on eri asia. Mutta kuulemma makaroonilaatikko kuuluu tähän tavisruokaan, tosin meillä todella harvinaista herkkua. Tulee tehtyä todella harvoin, tämän laatikon tekee erikoiseksi se, että mieheni teki sen. Eikä ihan perinteisesti (mitä sitten lie tarkoittaa). Hyvää kuitenkin ja sanon, että tavisruoka kunniaan...mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan.


Ja taas sambaa, aina vain sambaaOikein maukasta päivää kaikille

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse ainakin tykkään ihan mahdottomasti.

   Poista
 2. Hauskat pökät! Voi jestas, vai tavisruokaa. Onneksi en ole moisesta kuullut, sulassa sovussa laitan niin puurot kuin muutkin reseptit blogiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi, sanoppa se niin. Ruokaa ku ruokaa.

   Poista
 3. Tuollaiset pöksyt minäkin tarttisin, jos ne noin alkaa tanssittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä niin ihanat tanssihousut että :D

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!