sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Rannekoru nahkanauhasta

Täällä on ollut yövalvomista ja yöpyykkäystä, hiukan hutera olo siis meikäläisellä, tosin niin on myös Sammakkomiehellä. Tänään on kuitenkin pakko pusertaa näyttösuunnitelma ulos ja piirrellä kaavoja. Saisi hiukan aikaiseksi muutakin kuin tätä pikku tilpehööriä. Alkaa meinaan olla jo joka puolella niitä. Minulla olisikin suunnitteilla, että laittaisin muutaman tilpehöörin teille lukijoilleni jakoon.
Tutustuin muutama päivä sitten ensi kertaa Kampissa olevaan Hoppy point liikkeeseen. Kaikkea kivaa sieltä löytyi kotiinkin asti, koitin kyllä pitää itseni sen verran kurissa, että en ostanut ihan mitä tahansa vaan tällä kertaa ihan tarpeeseen. Ainoa heräte oli nahkanauha. Niitit ostin Karnaluksista ja ostan kyllä noita lisää, niin kivat nuo on.

Tarvikkeet:
- noin 0,50m nahkanauhaa
- korukiinnitin
- niittejä
- askarteluliimaa

Tee niiteille reiät nahkaan (jos on käytössä reikäniitit), lyö niitit kiinni, laita nahkaan hieman liimaa ja kiinnitä korukiinnittimet molempiin päihin. Purista pihdeillä kiinni, anna kuivua. Helppo ja nopea tehdä ja näyttää ihanalle.Meillä on ollut sellaista hulabaloota tässä viimeiset pari viikkoa kun aloitin työssäoppimisjakson, en paljoa ole kotosalla ja näytötkin jännittää. Nyt oli ihan pakko saada keskittyä omaan pikku perheeseen, tehdä hyvää ruokaa ja nauttia olostaan. Joten pöytään pääsi vatsoja kutittelemaan hupsut perunat, höyrystetyt herkut sekä siitakemuhennos, kaiken kruunasi suussasulava naudan herkkupiffi. Oli muuten niin hyvä tuo miehen tekemä chilimarinaadi tuossa piffissä, että namnam, ei tarvinnut siitakemuhennokseen laittaa muuta maustetta kuin hippu suolaa. Oli ihana olla yhdessä syömässä.


Oikein ihanaa sunnuntaita

8 kommenttia:

 1. Upea nahkakoru. Tämä ei nyt kuitenkaan ole sitä hempeääkautta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu virkistää :) Tarvitsin jotain hiukan räväkämpää, hih.

   Poista
 2. Moi, Ihanat niitit. Kerrotko tarkemmin tästä Karnaluksista. Missä / onko nettikauppaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karnaluks on Tallinnan yksi suosituin käsityöliike. Löytyy kaikenlaista niiteistä ompelukoneisiin. Se sijaitsee valgee maja talossa, jossa on toinenkin käsityöliike mutta Karnaluks on monipuolisempi kuin se. On myös nettimyynti http://shop.kl24.ee/202/ vaikka sieltä ei saa niin monipuolisesti juttuja kuin käymällä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!