lauantai 22. helmikuuta 2014

Arvonnan voittaja *Rumpujen pärinää*

Arvonta on suoritettu vihdoinkin. Sammakkomies sai olla onnettarena jälleen kerran ja tällä kertaa hän sai osoittaa voittajan sormellaan. Sini O pääsi voittajan pallille. Minulle voi laittaa viestiä tartsa@spray.se...ONNEAAAA!!!!!!!!!!!!!


Mietiskelin tässä, että mikä on blogini aihe. Tämä kun ei kyllä käsityöblogikaan ole. Päätin, että tämä on tee se itse-blogi, jossa tehdään ihan mitä vain keksin käsilläni. Ruuasta nikkatointiin ja välillä matkustellaan ja ostellaan, elämää vain. Pitäisi varmaan laittaa eri blogeihin näitä juttuja mutta katson sen olevan kohdallani aivan turhaa ja menee vielä sekaisemmaksi tämä touhu. Matkani Puolaan on saanut paljon huomiota osakseen, monet ovat käyneet tutustumassa Kazimierziin ja muihin kohteisiin Puolassa, innostus on todella löytynyt blogistani. Myös kirpputoriostoksista ollaan oltu kiinnostuneita kuten viime kesän retkeilystä Vantaanjoen ympäristössä. Eli vaikka nuo käsityöni on tuoneet ihmisiä tänne niin moni muukin asia. Ja jatkan kyllä samalla tavoin mitä tähänkin asti. Ei tämä ole niin vakavaa.
Miksi minulla on täällä tuollaiset kuvat? Koska tein tyttärelleni ihat löydöt ja toivon niiden olevan hänelle hyvät ettei tarvitse alkaa tekemään niistä jotain aivan muuta ja miksi porkkanakakkua? Koska söin elämäni ensimmäistä kertaa porkkanakakkua ja oli niin mahdottoman hyvää, että.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei noi namikat nyt ihan toimi, jos kolmeem ekaan laitoin rastin ruutuun ellei sit joka IP osoitteesta saa vain kerran painaa.

   Poista
  2. No voi ei :( Voi olla, että siinä on joku semmonen, että voi vain kerran painella.

   Poista
 2. Oi miten upeita vaatteita. Onnea paljon voittajalle ja mukavaa viikonloppua sinulle

  VastaaPoista
 3. Oi! Mä oo yhtään huomannut tälläistä onnen potkua, ku viikonloppu meni mökillä!! =D ihanaa! ♡mutta nytten laitoin viestiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Luen viestin tämän päivän aikana ja vastaan siihen :)

   Poista
  2. Kiitoksia paketista! <3 en tiedä koska on saapunut perille, ku eilen vasta reissusta saavuin! =D

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!