sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Eilisestä täksi päiväksi

Minulla oli eilen oikein epäonnen päivä. Kenkätuunaus ei onnistunut eikä myöskään farkut jotka koitin saada valmiiksi. Onnistuin saamaan ne siihen kuntoon, että niistä ei farkkuja tule. Nyt ne odottaa tuolla piilossa hetkeä jolloin käytän ne johonkin muuhun ideaan. Harmittaa vallan paljon. Mutta näitä päiviä on ja tulee varmasti lisääkin. Siksi teen taas ruokapostauksen ja tällä kertaa mietin mitä siitä ruuasta joka sinne jääkaappiin jää voisi tehdä. Meillä jää yleensä aina pikkuisen ruokaa jäljelle josta pitää sitten seuraavaksi päiväksi tehdä jotain.

Meillä syödään paljon pastaa, ihan siitä syystä, että mieheni on loistava pastakastikkeiden tekijä, minä teen hiukan toisenlaisia kastikkeita. Meillä ei yleensä myöskään tehdä makaronilaatikkoa, yleensä...mutta nyt oli jäänyt kaappiin pastaa ja kastiketta sen verran, että riitti kivasti meille kun teki siitä pastalaatikon. Kastikkeessa on jo valmiiksi nestettä joten maitoa ei paljoa tarvita, yksi muna myös mukaan ja se riittää. Aurajuustoa antamaan makua.
Maalaiskanasta jäi jäljelle muutama kananpalanen ja porkkanaa. Kaivoin jääkaapista kevätsipulia, paprikaa ja minitomaatteja. Leikkelin paloiksi. Paistoin kanan palat, porkkanat, sipulit ja paprikat öljyssä. Keitin vettä ja laitoin couscousia ohjeen mukaan. Sekoitin kaikki couscousin joukkoon ja lopuksi laitoin mukaan minitomaatteja. Aikaa meni noin 20 min.
Eilisestä on kiva tehdä uutta, samoin kuin vanhoista vaatteista on kiva tehdä uutta. Nautinnollista sunnuntaita


6 kommenttia:

 1. Hyvännäköistä ja hieno juttu, että käytätte "jämät" pois. Niin mekin teemme. Aika helposti saa kaikkea uutta ruokaa eilisestä ruoasta. Tuo Aurajuustovuoka näyttää tosi hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jämistä saa helposti ja nopeasti mahan täyteen :) Ja pienillä jutuilla siitä saa ihan uuden sapuskan.

   Poista
 2. Olen niin kade sulle. Meillä aina vaan niin tavallisia pöperöitä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä on tavallinen pöperö? Mielestäni meillä tehdään ihan tavallista perusruokaa. Helppoa ja suhteellisen nopeaa. Kaikki leivonnaiset eivät sitä ihan ole mutta tämä ihan ruoka on.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!