maanantai 24. helmikuuta 2014

Salmiakkia

Minulla on napapaita. Kyllä on. Malli on Suuri käsityö lehden 9/95 lehdestä. Minun työni on vain lyhyempi mitä ohjeessa on. En kuitenkaan laita tuon kanssa matalavyötäröisiä housuja vaan korkeat ja alle paidan. En siis kulje maha röllykkä tärähdellen missään. Käytän paljon eri aikojen kaavoja ja malleja ihan siitä syystä kun monesti sopivat tähänkin päivään. Joskus hiukan voi joutua muokkailemaan mutta harvemmin. Joitain kannattaa siis säästää. Vaikka tässä ei ole istutettuja hihoja ja malli on leveähkö niin se ei haittaa. Kun katsoo millaisia vaatteita kaupoissa on niin tämä sopii hyvin mukaan.
Olen aika hyvin saanut puikkoja väänneltyä ja paljon on saatu aikaan. Kesken on tällä hetkellä puikoilla mekko itselleni, sukat itselleni sekä Sammakkomiehen tiikeripöksyt. Paljon ei kyllä kannata tähän keliin enää mitään villavaatetta tehdä. Ajattelinkin jättää nuo myöhempään odottelemaan ja aloitella kevät väätteiden tekoa. Ompelu hommista taas ei tule mitään. Pilaan ihan kaikki työt mitkä aloitan. Syytä tähän en tiedä ollenkaan. Harmittaa vain hiukan kun menee hukkaan materiaalit. Mutta eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu.


Nautinnollista päivää

8 kommenttia:

 1. Salmiakkikuvio puree aina :) Laitakko viel kuvan ku on päällä, kun en oo tainnu koskaa kellää nähä napapaitana villapaitaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Laitan kyllä piakkoin, on taas vähän jäänyt tuo kuvaaminen vähemmälle :/

   Poista
 2. Ihana kaulus! Ja todellakin, salmiakki on pop :)

  VastaaPoista
 3. Nätti, haluan myös nähdä miltä näyttää päällä. :) Älä huoli ompeluksia, minulla ne ei onnistu koskaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tulee kuva jossakin vaiheessa aivan varmasti...hehehe

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!