keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Runsaudenpula

Nyt iski runsaudenpula, johtuu siitä, että nyt on kaikkea kivaa mikä odottaa postailua ja kirpparilöytöjäkin olisi isot määrät. Haluaisitteko nähdä jotain sellaisia? Välillä niitä olenkin postaillut mutta nyt on paljon sellaista tavaraa haettu mikä muuttaa muotoaan niin en niitä viitsi erikseen laittaa mutta muuta kivaa on tullut löydettyä.
Runsaudenpulassani kuitenkin en osannut valita mitä postailisin joten päätin laittaa ei mitään postauksen esiin. Vähän siis keskeneräistä näyttelen. Kokeilen neuloa sukkaa joka poikkeaa tyylistäni täysin. En edes ole varma tykkäänkö sukasta vai en. Yksi sukka on ollut valmis jo muutaman päivän ja pitäisi aloitella toista mutta en ole saanut aikaan vielä. Johtuu varmaan ristiriitaisesta fiiliksestä sukan kuviota kohtaan ja varmaan hiukan värikin arvelluttaa.
Uuden vuoden juhlatkin koputtelee selkää, tuskin itse olen menossa minnekkään mutta tyttöselläni on jotkin juhlat tiedossa ja kaivelin juhlalaatikostani parit paljettikankaat esiin. Tällä kertaa kun pyyntönä oli paljettia niin paljettia olkoon. Olisi muuten mahtava löytää paljettipukuja kirpparilta halpaan hintaan, tekisin niistä vaikka ja mitä kivaa. Niin monta ajatusta, niin monta suunnitelmaa mutta minua on vain yksi.


Pikku apuri...vai sukkavaras?

Ihanat paljettikankaat

Ihanaa päivää

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Itse olen hiukan siinä välillä, että tykkäänkö vai en.

   Poista
 2. Tosi kaunis sukka :)
  Kimallusta, näin pikkujoulu aikaan pitää olla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Näihän se on. Ja saan fiksattua yhden hameen mekoksi jonka kirpparilta laahasin kotiin. Käytän tuota pienempää paljettikangasta vain....

   Poista
 3. Voi kun voisikin jakautua kahdeksi joskus.. Täälläkin mulla niin monta to-do-listaa ja tekelettä kesken, kangasta varastossa ja ajatuksia sekaisin paperilla ja päässä... Onkos tuo eläinapuri marsu vai mikä..? :) Kuvasta ei ihan voi kertoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä asuu kolmen miespuolisen karvattoman otuksen lisäksi kaksi karvaista tiibetinspanieli tyttöä :)

   Poista
  2. Aah, Tiibetinspanieli. :) Nyt näen sen! Luulin pitkäkarvaiseksi marsuksi kun niillä joskus tuolla tavoin kauniis jakautunut hyvin pitkä karva.

   Poista
  3. Niinhän niillä tosiaan on juu :) Voisi tuo ihan hyvin marsu ollakkin, aika isoiksi nekin kyllä kasvaa...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!