tiistai 25. marraskuuta 2014

Turkispanta

Se ei ole salaisuus, että pidän turkiksesta. Tosin jos haluaa eettistä turkista niin ostaa aitoa kirppikseltä, muovi kun ei ole yhtään sen parempi vaihtoehto kuin aitokaan. Turkisvarastostani löytyy tällä hetkellä vino pino kaikkea ihanaa teddysta pitkäkarvaiseen turkikseen.Ostan useasti kangaskaupasta turkista varastoon, sillä kun minulle iskee turkis vimma niin sitä pitää olla saatavilla heti.
Turkispanta on nopea ja helppo tehdä. Sen voi toteuttaa kierrätysturkiksesta tai sitten tekoturkiksesta kuten itse tein. Turkista on myös helppo työstää. Pantoihin voi valmiina lisäillä koristeitakin jos tykkää. Itse en halunut nyt laittaa mitään koristeita näihin. Mutta onneksi tuota turkista on niin paljon, että voin tehdä toisetkin pannat joihin voin lisäillä kaikkea kivaa tai tehdä turkishatun.Katsotaan. Turkispannan olen tehnyt aikaisemminkin ja siitä löytyy kuvaa täältä.


HUOM!!!
Älä leikkaa turkiksen karvoja poikki vaan ujuta saksien kärjet karvojen alle ja leikkaa tai käytä leikkuria. Kun ompelet työnnä karvat sisälle niin saumat eivät tule näkyviin ja on helpompi myöskin neulalla varovasti ottaa karvat pois saumoista.

Mukavaa päivää kaikille

4 kommenttia:

  1. Kiiitos ohjeesta! Pitääpä testailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva. Tuo pussiksi ompelu on pikkuisen hankala ja oli hankala myös päättää miten sen kuvaa mutta jos tulee jollekkin ongelmia sen kanssa niin teen tarkemmat kuvat siitä. Panta on niin kuin siellä sisällä kun ommellaan saumaa kiinni.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!