torstai 22. tammikuuta 2015

Keskeneräisyyttä

Taisin sitten aloitella ikuisuusprojektia. Nimittäin keräsin kaikki vanhat farkut ja farkkutilkut kasaan ja leikkelin ne paloiksi. Osa samankokoisia neliöitä ja osa miten sattuu tilkkuja. Samaan kasaan kaivoin lakanapitsit ja nahkapaloja. Tosin nahkoja en ole vielä leikellyt, enkä leikkele ennen kuin alan ommella farkkuja oikeaan järjestykseen. Innostus tilkkuvaatteisiin siis saa jälleen uuden ulottuvuuden kunhan joskus saan tämän projektin valmiiksi.
Idea ei ole ihan täysin hahmottunut mutta ajatukset siitä mitä haluan saada aikaan on takki tilkuista. Tehosteena käytän pitsiä sekä nahkaa. Tai vain toista. Ihan varma en ole miten kaikki muotoutuu lopulta. Teen siis sen mukaan mitä juuri sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Googlea kun katselee niin vaihtoehtoja tulee niin paljon, että tekisi mieli tehdä ne kaikki. Onneksi se ei ihan luonnistua ja nyt mennään näillä omilla touhuilla vain. Vielä pitäisi löytää kirppareilta farkkuja leikeltäviksi. Nämä kun ei taida mitenkään riittää takkiin.
Näistä on hyvä aloittaa....Mutta sanokaahan mielipiteenne, otanko tähän vielä mukaan pyöreän pitsiliinan mukaan? Eri kokoisia löytyy ja on kellertäviä ja valkoisia...

Mukavaa päivää kaikille

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Pitäisi vain alkaa työstämään tuota matskua. Mutta ensin pitää saada lisää leikattavaa...

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!