perjantai 27. helmikuuta 2015

Apua....kummitus!!!!!!!!

Sammakkomies on jo jonkin aikaa pyytänyt itselleen uusia sukkia, varsinkin kun isoveli sai tarpeeseen monet parit. Pikkuinen ihaili minun kummitussukkiani, jotka ovat edelleen kesken, eikä sitten muu auttanut kuin alkaa neuloa pikkuiselle surumielelle uuden uutukaiset sukkaset.
Pienestä se on kiinni lapsen ilo ja onni. Nyt siihen tarvittiin villasukat, jotka lämmittää mukavasti pikkuruisia varpaita saappaissa.
Kuviin minun oli ihan pakko laittaa esiin myös muutama löytö jotka olen tuolta ilmaispisteeltä tehnyt. Olen huomannut, että blogini luonne on alkanut muutua ja koitan kehitellä kovasti miten noita kirppilöytöjä voisin mukavammin esitellä täällä. Alunperin hain ilmaispisteeltä vain tarvikkeita mutta nyt sieltä on jo jonkin aikaa löytynyt vaatetta meille ihan käyttöön. Mieskin on saanut kivoja juttuja sekä vanhempi poika. Tyttärtäkään ei ole unohdettu tässä asiassa vaas sai juuri ison säkillisen vaatetta ilmaispisteeltä itselleen.Nautinnollista viikonloppua

6 kommenttia:

 1. Kyllä ilmaispisteet kannatta aina tutkia. Niistä löytää välillä tosi hyviä löytöjä. Minäkin sain vasta ihanan vanhan painavan silkkitäkin itselleni torkkupeitoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ja nyt on pitkään ollut ilmaspiteessä todella hyvää tavaraa. Itse etsin valkoista isoa pöytäliinaa jossa koristeita reunoissa. ehkä sellainenkin vielä vastaan kävelee.

   Poista
 2. Upeat sukat:) Ja kiva että löytyy tuolla tavoin päälle puettavaa,ja sinä vielä osaat mestarillisesti muunella niitä kivemmiksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sukista tuli kyllä niin kivat ja tykkään noista väreistä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!