lauantai 4. huhtikuuta 2015

Neulepaidasta jakku

Joskus jokin vaate ei toimi sellaisena kuin se on alunperin tehty tai jos tykkää muuten hiukan runsaammista koristuksista niin on paljon helppoja tapoja tuunata vaate uudeksi. Aina ei tosiaan tarvitse lähteä hajoittamaan koko vaatetta ja tehdä siitä kokonaan uusi vaan pikku jututkin riittää.
Tämä ilmaispisteen paita oli aivan ihana, hiukan iso minulle mutta se on vain plussaa sillä tykkään vähän yli suuresta vaatteesta. Halusin säilyttää paidan muutoinkin lähes muuttumattomana sillä materiaali on hyvää ja pidän kuviosta paljon. Puuvillamekon tidot löytyy täältä.

Tarvitset:

-neulepaita
-kanttinauhaa
-kiinnittimet
-sakset

Aseta etukappale puoliksi ja leikkaa etukappale kahtia. Huolittele ja ompele kanttinauha reunaan. Kiinnitä kiinnittimet. Valmis.

Mukavaa lauantaita

12 kommenttia:

 1. Sulla on niin ihania oivalluksia ja ideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti viestisi löytyi roskapostista äsken. Kiitos paljon kommentista ja pahoittelut, että huomasin viestin vasta nyt.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tuota voi nyt käyttää oikeastaan minkä vaatteen kanssa tahansa.

   Poista
 3. Voi vitsit, miksi mä en tätä itse hoksannut! Mulla on tuolla kaapissa pari neuletta pyörimässä, kun en ole raaskinut poiskaan heittää, mutta pidettyä ei ole tullut. Neuletakkina tulisi varmaan paremmin pidettyä. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä :) Niin helppo tehdä, että kannattaa tehdä pari samalla kertaa ;)

   Poista
 4. Oot huippu tekemään vanhasta uutta! Eilen siivosin oman vaatekaapin ja nyt on 2 säkillistä odottamassa tuunausta... Farkuista oon alottanu, niistä löytyy jo postauskin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olitkin tehnyt todella kivoja juttuja farkusta :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!