torstai 21. toukokuuta 2015

Oletko saanut idean blogistani?

Otsikossa se tulikin esiin eli oletko saanut idean blogistani? Oletko toteuttanut jonkin idean? Laita minulle viesti tartsa@spray.se ja laita kuva sekä pieni esittely, jos sinulta löytyy blogi niin laita linkki mukaan. Aikaa on toukokuun loppuun jonka jälkeen teen kuva määrästä riippuen postauksen teidän töistänne.


Tuunaaminen ei aina ota luonnistuakseen, joten silloin voi tehdä jotakin pientä vaikka tilkuista. Varastossa on edelleen valtava määrä Ikean tilkkurullia ja koska ovat todella paksua kangasta niin niistä saa hyviä ja kestäviä meikkipusseja. Meikkipussit on myös helppo tehdä, kaikkiin ei tarvita edes vetoketjua jos sen kiinnittäminen on hankalaa. Kiinnitysmekanismeja on valtavasti kaikenlaisia ja itselleen sopiva löytyy varmasti.
Eilen tosiaan oli minun viimeinen lähipäiväni opistolla. Syksyllä kun koulu alkaa menen suoraan työssäoppimaan. Eilen siis hiukan juhlistettiin minun matkaani kotosalla ja syötiin oikein hyvin kolmen aterian ajatuksella. Miksi nyt niin hehkutan asiaa niin, kävin mieheni kanssa kirpparilla ja meillä on ollut pitkään ajatuksena, että hankimme samalla leimalla englantilaista posliinia (minä kun tykkään siitä paljon) mutta erilaisia jotta voidaan sekoittaa lautasia samaan kattaukseen. Nyt on jo muutamia tällä ajatuksella hankittuja.
Mitä mieltä ovat lukijani sekakattauksesta? Vai pitääkö kaikki olla samaa sarjaa?
Nautinnollista sadepäivää

17 kommenttia:

 1. Vastauksena kysymykseesi: En ole varma, en muista :D Mutta löytäisinköhän jostain ohjeen tuon meikkipussukan koristeeseen? Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tehdä vaikka siitä postauksen. On helppo tehdä. Olen tehnyt samalla ajatuksella koristeita pinneihin, pantoihin,laukkuihin...vaikka mihin.

   Poista
  2. Kivaa! Jään innolla odottamaan :)

   Poista
 2. Mulla on ollut kyllä tarkoitus kokeilla sellaista trikootoppia johon tulee ne leikatut pitkät trikoosuikaleet, mutten ole vielä saanut aikaiseksi :P

  Sekakattaus on erittäin kiva, ja noissakin väri yhdistää mukavasti astiat toisiinsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on hyvin aikaa tehda sellainen :)
   Itse tykkään sekakattauksesta ja todella hullaantunut noihin englantilaisiin posliineihin. Niisät ollaan nyt päätetty rakentaa sellainen seka-astiasto.

   Poista
 3. Viestiä laitettu :)

  Sekakattaukset on persoonallisia ja kivoja. Sopii mielestäni arkeen ja rennompiin juhliin ja englantilaiset posliinit on <3 :)

  VastaaPoista
 4. Olen kyllä saanut paljonkin ideoita, mutten ole vielä ehtinyt mitään toteuttamaan (mihin se kaikki aika häviää?) ;). Sekakattaus on mielestäni mukavaa vaihtelua, erilaiset astiat ovat niin mielenkiintoisia ja niillä saa persoonallisen kattauksen rakennettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii ;) Mielelläni julkaisen blogissani muidenkin töitä :D

   Poista
 5. Saiskos noi ruoat tänne, jooko? Kauhia nälkä, nuo näyttävät niin hyviltä! Mielestäni jokainen kattaa niin kuin tykkää. Meillä on välillä sekakattauksia ja toisinaan taas ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on in nyt varsinkin kaikki kuviolliset lautaset. Monet vuodet ollut yksi värisiä niin on alkanut nuo kirjavat miellyttämään silmiä.

   Poista
 6. Olen käynyt paljon kurkkimassa ja ideoita hakemassa, katsotaan, mitkä päätyvät toteutukseen asti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ehdit mukaan ja voi niitä lähetellä minulle myöhemminkin. Laitan kaikki blogiini esille.

   Poista
  2. Linkki yhteen toteutettuun ideaan löytyy nyt tästä: http://purppuravilla.blogspot.fi/2015/06/toppihame-tunika.html
   (viimeinen kuva)

   Mukavaa alkanutta viikkoa!

   Poista
  3. Hienoa :) Alan purkamaan näit varmaan huomenissa niin saadaan postaus ulos pian :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!