sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Huovuttuneesta villaliivistä myssy

Tuitelituitui

Näyttää hiukan sille, että sellaista lumista talvea ei taida tulla ollenkaan, eikä niitä pakkasia. Tuo lumi hiukan harmittaa kun on niin hirmuisen pimeää nyt. Eletään toivossa, että pieni lumi voisi tulla moikkaamaan ennen kevättä. Ajattelin siltikin ottaa tähän väliin postauksen ihan vain pipoista, vaikka talvi ei nyt suostu meitä moikkaamaan ollenkaan.
Ihanat pipot ja hatut. Pipot ovat yksi tapa hassuletella ja muuttaa pukeutumista mihin suuntaan ikinä haluaa. Yksi pipo muuttaa takin luonnetta heti. Voit olla asiallinen tai leikkisä tai ihan mitä vain mitä haluaa pipolla ilmentää. Ja näitä on helppo tehdä vaikka joululahjoiksi. Klikkaa itsesi katsomaan millaisia myssyjä olen tehnyt eri materiaaleista ja nappaa idea, vielä ehtii tehdä pehmeisiin paketteihin suloista ja lämmistä.

Tämän uuden myssyn tein hieman huovuttuneesta neuleliivistä ja risasta t-paidasta. Ensin huolsin liivin ja poistin nukan. Muokkasin tavallisen pipon kaavan hiukan toiseksi ja sain näin ihan erilaisen pipon mitä olen hetkeen tehnyt. Samojahan blogistani kyllä löytyy ja samaa kaavaa olen käyttänyt myös lisäämällä pipoon lipan. Yhdellä kaavalla saa tehtyä monta erilaista pipoa.

Pipo rikasta päivää kaikille

8 kommenttia:

 1. Upeaa tuli.
  Mukavaa adventtisunnuntaita ja Lucian päivää

  VastaaPoista
 2. ♥niin kiva! minullakin pipoompelukset meneillään :)

  VastaaPoista
 3. Kiva pipo! Toivottavasti saatte lunta sinnekin päin. Meillä on maa onneksi valkeana ja pientä pakkasta. Kovasti toivotaan, että säilyisi jouluun saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä tullut valkeaksi maa mutta heti se suli poiskin. Toivotaan, että jäisi hetkeksi niin tulisi hieman valoisampaa.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!