keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Huppu


Tuitelituitui 

Viime hetken lahjavinkkinä voisin antaa hupun. Itse kun olen vilukissa niin tällainen huppu on ihan ykkönen lämmittämään meikäläistä. Omani on tehty villasekoitteesta sekä keinoturkiksesta. Hupun voi tehdä myös helposti kierrätysmateriaaleista esimerkiksi tilkkutyönä. Huppu muuttuu heti erilaiseksi kun vaihtaa materiaalin. Oman materiaalin olen löytänyt kirpparilta, kirpparit ovat mahtavia kankaan löytöpaikkoja. Huppu on myös nopea ja helppo tehdä joten hyvin ehtii laittaa pakettiin tällaisen. Lasten mallin saa tehtyä lasten takin kaavasta. 
Hupun kaavan kuosittelu on helppoa. Piirrä ensin ihan mikä tahansa takin huppu ja liitä siihen pitkät siivekkeet jotka menee kaulan ympäri. Jos materiaalia on paljon niin siivekkeistä voi tehdä mahdollisimman pitkät.


Vilukissana ei ole helppo olla. Joskus tuntuu, että mikään vaatekerta ei riitä suojautumaan kylmyydeltä ja viimalta. Pakkasia ihan pelkää ja alkaa ahdistaa vaikka paksuja, ihania neuleita on kaapit pullollaan niin siltikin tuntuu, että pakkasella ei tarkene ollenkaan. Olo on kuin lumiukolla kun taapertaa paksut vaatteet niskassa ja normaalisti ihminen olisi lämpimässä mutta meikäläinen hytisee kuin haavan lehti.
Nautinnollista keskiviikkoa

10 kommenttia:

 1. Ihana, hauska ja pehmeän lämpöisen näköinen huppuhuivi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin ihanan lämpöinen :)

   Poista
 2. Hieno huppu ja malli tietysti myös;D Mikä tuo asuinalue on takanasi?

  VastaaPoista
 3. Ihana sinä <3! Ja huppu myös. Muistan nuo huput, me neuloimme sellaisen yläasteella kässän tunnilla, että oppisimme kantapään ajatuksen (kun opettaja oli 'moderni' ja emme neuloneet villasukkaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin minäkin mieluiten neulonut jotakin muuta kuin villasukat ( silloin nuorena ei nuo villasukat oikein hotsittaneet)

   Poista
 4. Blogisi on muuten erittäin hyvää sairaspäivän luettavaa. Tai huonoa, koska kokoajan tulee ihan liikaa ideoita vaikka pitäisi malttaa pysyä vaakatasossa!

  Huppu on ihana! Tälläisen tahdon, eikai vielä maaliskuussa kokonaan olla keväässä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että alkaa ideoita saamaa kun näitä hullutuksia katselee :)
   Tuo huppu on tajuttoman lämmin ja toimiihan tuo erittäin hyvin tähänkin aikaan vielä ja voihan sen tehdä ohuemmasta materiaalistakin mitä minun on.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!