perjantai 11. joulukuuta 2015

Tilkkutyön ja tuunauksen fuusio

Olen nyt pidempään fuusioitunut ja jatkan samalla linjalla. Tilkkuja kun on vinot pinot edelleen vaikka tarkoitus oli ommella ainakin yksi laatikko tyhjäksi. Ei se näytä onnistuvan millään. Mutta tehdään nyt mitä ehditään. Tämä työ sai alkunsa vanhasta vyöstä ja sen ympärille löysin erilaisia tilkkuja ja mukaan mahtui yksi lakana. Näistä sekamateriaaleista sain kivan ja lämpimän viitan. Niin kuin sanoin jo aikaisemmin, nyt olen hurahtanut viittoihin ja ponchoihin. Ne tuo uutta ilmettä pukeutumiseen ja ovat hauskoja. Toki saa olla toista mieltä mutta itse olen innostunut näistä. Viittojakin voi tehdä helposti vanhoista takeista jos tahtoo. Sellainen onkin tulossa yhdestä takista piakkoin. Tuomion toki voi antaa kommenteissa.

Ja itse pidän viitan helppoudesta, sen vain heittää niskaansa ja mikään ei kiristä mistään. Tämä viitta on Burda 10/11 pikkuisin muutoksin, esimerkiksi minun viitta on lyhyt.

Villakankaan palasesta tuli juuri ja juuri viitta ja huppu, kiinnittimeksi neppien lisäksi laitoin vyön palasen. Huppuun hiukan karvaa ja vuoreksi puuvillatilkku seka lakana.
Joulu näkyy jo joka puolella Helsinkiä. Itiskin on niin jouluisissa tunnelmissa tällä hetkellä. Oli mukavaa kulkea pitkin käytäviä kun joululaulut raikaa, ihmiset hypähtelee joka puolella ja paljon kirkkaita koristeita. Rentoa viikonloppua kaikille

10 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!