sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kun elämä vie

Meillä on aika vähän yhteistä aikaa koko perheenä. Omat työajat ovat iltapainotteisia, miehen opinnot ja gradu vie oman aikansa ja pojat taas elää omaa elämää myös. Toki nuorimmainen on enemmän kotona ja me aikuiset vuorottelemme mutta sellaista täysin yhteistä aikaa kun ollaan koko porukka paikalla on vähän (yksi nyt puuttuu lähes aina kun asuu muualla).
Mutta eilen varastettiin yksi päivä ja pyhitettiin se omalle perheelle ja mikä olikaan kivointa kun pakata lapsoset autoon ja singahtaa Luonnontieteelliseen museoon ja olipa hauska reissu. Meillä Härdelli on innostunut katselemaan luonto dokkareita ja seuraa tällä hetkellä silmä kovana Australian 72 vaarallisinta eläintä- sarjaa. Voitte vain kuvitella Härdellin iloa ja onnea kun löysi monen monta eläintä museosta joita on nähnyt tuossa sarjassa.

Parin tunnin museokierroksen jälkeen alkaa myös tulla kova nälkä ja kotiin asti ei kukaan halunnut odottaa, pakkohan sitä oli mennä tietenkin ravintolaan haukkaamaan hiukan muiden tekemää ruokaa ja nauttimaan olostaan, leputtelemaan väsyneitä jalkoja ja höpisemään mitä kaikkea nähtiin museossa. Lauantai päivä kun oli niin Helsingissä monet paikat olivat täynnä porukkaa mutta onneksi päästiin aika nopeasti o'Learys ravintolaan. Kova nälkä oli mutta kiire ei minnekkään. Niin ihana päivä jota muistellaan pitkään vielä.

Monen viikon siivousurakan jälkeen on aivan mahtavaa päästä vähän ulos, pois kotoa, pois vaatekassien luota. Vaatekasseja on monta ja hyvin poistin takkeja, mekkoja, paitoja ja housuja. Lämpimiä pipoja ja kaulahuivejakin lähti kiitettävästi. Siltikin tuntuu, että vaatteet eivät mahdu mihinkään. Hyvä puoli tosin se, että löysin myös ison määrän vaatteita joista tuleekin jotakin uutta kivaa ja pian pääsette näkemään, että mitä kivaa tulee. Kevättä päin katsellaan jo vaikka lumi on maassa.
Nautinnollista sunnuntaita kaikille

8 kommenttia:

 1. Varmasti mielenkiintoinen reissu. Ja parasta kun koko sakki on koolla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella mielenkiintoinen, itsekkin oppi uutta :) Ja oli ihanaa olla yhdessä.

   Poista
 2. Ihanan kuuloinen päivä teillä! Koko perheellä ei meilläkään paljon ehditä olemaan, ne hetket yhdessä ovat arvokkaita. On pyritty kyllä pitämään joka viikko yksi ilta sellaisena perheiltana, pelataan tai katsotaan elokuvaa. Se tuntuu olevan pojallekin tärkeä ilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä yritetään meilläkin mutta tuo isompi juoksee kahden kodin väliä niin ei aina ole kotosalla hänkään. Mutta väliaikaistahan tämä vain on...

   Poista
 3. Luonnontietelliset museot on aivan ihania:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä ihania. Täällä Helsingin museossa en ole ennen käynyt.

   Poista
 4. Voi, dinosauruksia! ai siis luurankoja... ;) Meidän A (8v) olisi ihan innoissaan, dino-fani kun on. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnontieteellinen on aika mahtava paikka. Oltiin niin iloisia ja tyytyväisiä reissun jälkeen.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!