torstai 28. tammikuuta 2016

Lahjoitukset jaettu

Huomenta!

Eilen päättyi "Lahjoitetaan"- ilmottautumiset ja tänään teen jaon ilmottautuneiden kesken. Ilmoitan huomenna kaikille kukaa saa ja mitä. Vaikka arpaonni ei osuisi kohdalle niin ei hätää kohta on tulossa lisää lahjoitettavaa. Olen kerännyt teitä varten kangaskassillisen tuunattuja ja itse tehtyjä juttuja. Joten kannattaa seurailla blogia. Valtavasti kiitoksia ilmottautuneille ja onnea kaikille!


Nyt on taas hiukan kiireisempi vaihe ja työtkin on sen mukaisia. Tässä siivouksen lomassa päätin, että teen kaikesta roskasta asioita. Roskaan lukeutuu rikkinäiset vaatteet, tilkun jämät, kankaiden jämät sekä ihan selvät roskat. Tämän tyynyn tein rikkinäisestä puuvillaneuleesta. Meillä kun vanhempi koira tykkää nukkua pää tyynyllä niin nyt on Nupulla ihan oma tyynynsä ja malli on tietenkin sydän kun kohta on ystävänpäivä. Näitä tyynyjä voi siis tehdä kaverille/rakkaalle jos tahtoo. Nuppu on nyt tyytyväinen omasta tyynystään.

Nautinnollista päivää kaikille

10 kommenttia:

 1. Ihana <3-tyyny ja pieni koira! Pitäiskin ommella vähän keväisiä tyynyjä kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa hommaa tässä suunnittelen mutta kun mä niin tykkään noista mun tuunatuista tyynyistä, etten millään haluaisi luopua niistä edes kesäksi :)

   Poista
 2. Tottahan toki pieni ihanuus tarvitsee oman sydän tyynyn <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Varsinkin kun pentu vie kaiken nenän edestä niin on mukavaa kun joku on Nupun ihan ikiomaa.

   Poista
 3. Miten sydämellisiä kuvia <3

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!