sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Makkari muuttuu

Meikäläinen on todella laiskistunut tämän loman aikana, eipä juuri ole tullut ommeltua eikä oikein avattua blogiakaan. Voi johtua pitkälti myös pitkittyneestä sairastamisesta. Annan kuitenkin nyt hetken tilaa makuuhuoneelle, joka on tässä ennen joulua muuttanut hivenen ulkonäköään. Huone on vielä pahasti kesken mutta haluan tuoda sitä silti hiukan esille jo nyt. Olettehan jo muutamissa kuvissa nähneetkin miltä täällä näyttää nykyään.

Keksin yhtenä päivänä, että en pidä meidän sängystä enää ollenkaan ja tietenkin oli pakko kasata pois ja laittaa patjat lattialle. Boheemi ulkonäkö alkoi muodostua huoneeseen heti. Vaatetanko keskelle tilan jakajaksi ja näin saatiin tietokone piiloon ja myös hiukan lankoja piiloon. Tyynyjen tehtailu sängylle on vielä pahasti kesken mutta sekin kyllä muuttuu pikku hiljaa tässä kun saan lisää leikkuu- ja ompelujätettä kerättyä. Tarkoituksena on saada paljon erilaisia tyynyjä. Nyt olen tehnyt turkiksesta sekä neuleesta. Kesäkodin pitäisi tosin näyttää hiukan kevyemmälle kuin se nyt on.


Vanhat neuleet tyynynpäälisiksi. Toisesta paidasta sain ranteenlämmittimet (Outlander- sarja oli jälleen ajatuksissa kun tein lämmittimet)Karvat löytyy niin sängystä kuin lattioiltakin. Taljat on helppo tehdä ja antaa huoneelle lämpimän ilmeen heti. Nyt on kiva oleskella makkarissa.
Ihanan rauhallista sunnuntaita

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää. Hyvä idea toi neuletakki-tyyny! :) Lokoisaa sunnuntai -iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo neuletakki oli niin kulahtanut, että tyynynä se toimii vielä.

   Poista
 2. Kodikas ja lämpöinen tunnelma teillä!

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!