lauantai 16. tammikuuta 2016

Miesten paita muuttuu jälleen

Jostain syystä minulla on kevään ovi avautunut ja ompelen mieluiten nyt keväisiä vaatteita vaikka pakkasta onkin. Nyt on nimittäin niin hyvä talvivaate varasto, että kaipaan hiukan kevättä kaappiin ja rintaan. On oikeastaan aika kiva alkaa mutustella kevään tunnelmia. Tavallaan taas on iso vaatekriisi käynnissä kun miettii, että mitä sitä tarvitsee ja muutama "haluan" vaatekkin tarvitaan kaappiin.

Mutta ennen kuin aletaan tekemään uutta on pakko siivota kaapit kunnolla, tilaa on saatava ja laitettava kiertoon ne joita ei käytetä, joita en edes lähde tuunaamaan mitenkään. Tämä siivousprosessi kestää minulla aika pitkään kun tätä roipetta on järjetön määrä, ei näitä kaikkia tarvita ja tässä onkin minulla uusi oppimisen paikka, että kaikkea vaatetta ei tarvitse säilyttää. Kaikki kannattaa laittaa kiertoon ennen kuin menevät piloille.

Mekkojen kanssa minulla on tällä hetkellä kova taistelu, pakko luopua joistain, että voi tehdä uusia mutta tällä hetkellä kaikki mekkoni on sellaisia joita haluan käyttää ja joita käytän. Kyllä kaikki. Uskomatonta mutta totta. Paitoja on mennyt valtava määrä Hopeen lähtevään kassiin ja tuntuu kivalle kun kaappi on hiukan väljempi. Muutama paita menee tuunausosastolle kun en kehtaa niitä laittaa Hopeen. Eli joka päivä opin uutta tässäkin vaikka välillä tekee kyllä niin tiukkaa luopua jostain, mutta jos sitä ei ole käyttänyt niin sitä ei tule kättäneeksikään. Poistan noin neljä kertaa vuodessa vaatteita ja jos vastaan tulee vaate, että kyllä mä saatan käyttää tätä niin se poistuu seuraavalla siivouksella jos ei ole ollut kertaakaan päällä siivousten välissä. Se on hyvin toiminut. Ongelma vain on juurikin mekot sekä kengät. Mutta opitaan tässä.

Mutta päivän asiaan, nimittäin halusin keväisen paidan itselleni joka olisi hitusen erilainen kuin samalla ajatuksella tehty paita. Minulla kun on farkut ja ruutupaita kausi menossa mutta kun en ihan tavallista paitaa halua vaan jotain tyttömäisen söpöä. Siivouksen lomassa vastaan tulikin juuri sopiva miesten paita ja babydoll tyyppinen paita minulle saatiin aloitettua. Siivous kannattaa siis.


Nautinnollista lauantaita kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Olet kyllä taikuri. Ihana tuli ja vielä pitsinkin ompelit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitihän siihen nyt saada vähän jotain söpöä ja tyttömäistä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään todella paljon tästä paidasta nyt.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!