perjantai 26. helmikuuta 2016

Kun mummeli sukeltaa Kierrätyskeskuksen ilmaisosaston laariin

Nyt on taas syy sukellella, nimittäin niin hyvin olen saanut farkkuja tuhottua, että pakkohan sitä oli tehdä tarvike- hamstraus reissu pitkästä aikaa. Tästä tosin on pikkuinen tovi aikaa mutta ei haittaa. Nyt onkin farkut saaneet kokea muodonmuutosta. Mutta jäi ilmaisosastolta jotakin ihan käyttöönkin jälleen ja ostin yhden laukunkin kolmella eurolla.
Kun haen tarvikkeita niin en juuri katsele kuin, että se on sitä mitä etsin, joskus kun pääsee kotiin ja tavaran on huoltanut niin sen pitääkin itsellään ihan sellaisenaan. Ja tällä kertaa sellaiset olivat villakangastakki sekä nilkkurit. Laukkikin toimii hyvin näiden kanssa. Kenkien huolto on vielä kesken mutta nekin saadaan toimimaan vielä.


Mitäs sitten farkuista voisi tehdä? Aikaisemmin olen sattunut nappaamaan nahan paloja kassillisen kun olen käynyt ilmaisosastolla ja nyt ne tulivat hyvään käyttöön tai ainakin yksi palanen. Tässä työssä on yhdet farkut, nahkaa sekä farkkuvyö. Kaikki löydetty kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta, paitsi vetoketju, joka on ostettu Kierrätyskeskuksesta.  Nahkamerkki on taas mieheni kengistä. Säkin kaavat ja ohjeet löytyy Burda 10/2009 lehdestä.
Nyt on hyvä viikonloppu kaikenlaisille uusille kirpparilöydöille ja uusille tuunausideoille!


Ihanaa viikonloppua kaikille!!

14 kommenttia:

 1. Kyllähän ilmaisosasto kannattaa aina tarkistaa. Minä olen saanut semmoisesta kerran ihanan keltaisen silkkitäkin, mutta vaatetta harvemmin, kun olen niin paksu muodoltani =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä löytää kivoja lapsillekkin sieltä. Tytölle löysin kassillisen kivoja kesävaatteita..

   Poista
 2. Huomenna olisi tarkoitus lähteä tyttären kanssa kirppiskierrokselle. Katsotaan löytyykö mitään kivaa. Ainakin miesten paitoja olis "ostoslistalla". Sun esimerkin innoittamana aion katsella entistä avoimemmin mielin joka pöytää. Tiedä vaikka mitä löytöjä tehdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain avoimin mielin...vaate saattaa yllättää :) Mahtavia löytöjä teille :D

   Poista
 3. Ihana reppu! Oikein hyvää viikonloppua sinulle:)

  VastaaPoista
 4. Onpa magee toin kassi, tuli ihan kesä mieleen <3

  VastaaPoista
 5. Siellä on kyllä kadehdittavat laarit:) Penkoisin itsekin mielelläni tuommoista laaria, josta tekee noin hyviä löytöjä. Kaikilla kirppiksillä ei ole ilmaislaarin hyödyllisyyttä tajuttu. Niissä saattaa olla myynnissä tavaraa, jota tuskin kukaan haluaa ostaa, mutta ilmaiseksi voisi ottaa, vaikka korjattavaksi tai materiaaliksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän olisi oikeasti loistava ideakin...Joka kirpparilla olisi se ilmaisosastokin johon voisi viedä juuri sellaista materiaalia josta joku kädentaitoinen voisi askarrella jotakin...

   Poista
 6. Upea kassi.

  Minä löysin ilmaisosastolta kirjoja. Jee, kannet koristelen ja sidon itse uusia sivuja kansien sisään.

  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun osaisikin tuunata kirjoja. Meillä menee kirjoja sieltä ihan poikien hyllylle luettavaksi. Ovat kovia lukemaan.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!