sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Neuletakista hame

Minulla oli jälleen se hetki kun ei ollut mitään hauskaa päälle laitettavaa. Oli pakko jälleen sukeltaa lumppulaatikon uumeniin ja kaivella sieltä esiin jotain käyttökelpoista. Löysin ison neuletakin, jonka hihoista ja takakappaleesta sain hyvin epäsymmetrisen hameen. Hihoista saa suoraan hameen muodon, kun on hihat ommellut yhteen voi leikata takakappaleesta hiukan isomman kappaleen etukappaletta apuna käyttäen. Sen lakeen ommella kiinni sivusaumoista ja leikata hame epäsymmetriseksi. Vyötärökaitale tuli toisen paidan helmasta ja väliin kaitaleeseen laitoin kuminauhan.
Hameesta tuli oikein hauska ja sen kanssa puin kirpparilta löytämäni paidan, takin, saapikkaat sekä laukun. Asu on siis kokonaan kirpparivaatetta. Laukun ja kenkien hinta yhteensä oli 10€, takki, neuletakki sekä paita ilmaiset. Harmaa ei ole ihan värini mutta tätä nyt varmasti tulee käytettyä.
Kannattaa muuten tsekata myös aikaisemmin tehty tuubihuivini , joka on tehty tilkuista ja langanjämistä. Helppo tehdä ja on näyttävä.
Mukavaa sunnuntaita

4 kommenttia:

 1. Tyylikäs asukokonaisuus! Hameessa on kivasti ulkonäköä, helma näyttää hyvältä. Ja tuo laukku ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Tykkään hameesta itsekkin aika paljon ja erilaisten vaatteiden ja värien kanssa se muuttuu aika näppärästi.

   Poista
 2. Sehän kävi näppärästi! Kiva kokonaisuus ja tuo laukku on herkku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itse mikään laukku ihminen mutta nyt on kyllä muutama herkullinen löytö tullut tehtyä...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!