maanantai 22. helmikuuta 2016

Rikkinäiset, ohuet neulepaidat

Kaikki lähti siitä, että mieheni yksi pidetyimpiä paitoja meni rikki, paita jäi kiinni johonkin ja repesi, päätin säilyttää paidan ihan varmuudeksi parempia aikoja varten. Tein jokin aika sitten tutkimusmatkan lumppulaatikkoni syövereihin ja sieltä löysin ohuita neuleita enemmänkin. Ja näin nämä rikkinäiset paidat löysivät toisensa ja uusi vaate alkoi muodostua.


Uuden vaatteen yläosan voi ottaa minkä tahansa paitakaavan mukaan, alaosa on tehty paitojen hihoista. Saumat saavat näkyä. Helmaan voi halutessa lisätä myös röyhelöä tai tehdä muulla tavoin pidemmän. Mielikuvitus on rajana tässä. Hihoista piti tulla hiukan lyhyemmät mutta kiinnitin yhden paidan hihansuut niin tulikin hiukan pidemmät niistä...
Jos ei löydy omasta kaapista kaikkea tarviketta niin esimerkiksi Kierttiksen ilmaisosasto on täynnä kaikenlaisia aarteita. Sitä en tiedä löytyykä ihan joka paikassa ilmaisosastoja mutta kannattaa ainakin niitä kysellä. Minun mekossani ilmaisosaston vaatteita on kaikki muut paitsi tuo raidallinen.
Ja tietenkin kaikki muutkin kirpparit kannattaa käydä läpi. Varsinkin UFF:in euron päivät ovat hyvä hetki hakea tuunattavia. Ja taas peräänkuulutan, että voi järjestää kaverien kesken vaatteenvaihto-iltamat. Loistava idea ja siitä voi ottaa ihan tavan kavereiden ja tuttujen kesken. Kaikki turha kasseihin ja vähän murkinaa mukaan ja ei kun nauttimaan olostaan. Tyttöjen ilta hiukan toisin.


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille

4 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!