keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Tee löytöjä omasta vaatekaapista

Naisten vaatekaappi on oikeasti aika upea keidas, kaikenlaista löytyy ja välillä kaappi piiloittaa joitain salaisuuksiakin sisälleen. Itse teen paljonkin sukelluksia vaatekaappiini ja teen mitä kummallisimpia löytöjä ja mikä parasta, ne useasti ovat vielä sellaista mitä olen etsinyt. Välillä tosin tulee vastaan niitäkin, joita joudun ihmettelemäänkin. Miksi kummassa minulla on tällaiset täällä? Välillä kummallisuudet pääsevät tuunauskasaan ja saavat uuden elämän, joskus taas, niin joskus on pakko pysähtyä miettimään kättääkö vaiko ei.
Näiden tehokkaiden siivous viikkojen aikana löytyi vaatehuoneestani saapikkaat, jotka tavallaan on ihan kivat mutta sitten ei kuitenkaan. Olen kuitenkin päättänyt antaa niille aikaa ja testailen rauhassa eri vaatteiden kanssa, jos vaikka löytyisi yhteinen sävel. Ja koska tarvitsen myös teitä lukijani nyt tässä mietinnässä niin esittelen asut blogissani sitä mukaa kun saapikkaat ovat käytössä ja saatte sanoa mielipiteenne.
Ensimmäinen asu koostui vaaleista farkuista, tuunatusta neuleesta, miehen ostamasta biker-takista, farkun jämistä tehty laukku ja tyttären vanhasta kaulaliinasta. Popot eivät ihan iskeneet kyllä tuon asun kanssa, ainakaan minulle. Liian "ei minua"- fiilis.
Joka tapauksessa kannattaa tehdä ensin matka omaan vaatekaappiin ennen kuin lähtee ostoksille ja antaa mahdollisuus sieltä löytyneille vaatteille ja kengille.
Mukavaa päivää kaikille

-Nelli-

18 kommenttia:

 1. Kyllä mun mielestä ainakin ehdottomasti jatkoon! Sekä asu, että kengät! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan vierastan noita kyllä edelleen kun poikkeavat niin valtavasti mun kengistä.

   Poista
 2. Ihan kivat nuo saappaat kyllä on, mutta kun on tottunut sulla näkemään ihan toisen tyylisiä, lyhytvartisempia. Mitenkähän nuo kävis hameen kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta, että kun tottuu tietyn tyylisiin juttuihin niin kun joku poikkeaa todella paljon siitä tutusta niin uutta on vaikea hyväksyä tai vähintään vaikea käyttää.

   Poista
 3. Minustakin noi on ihan ok. Hyvä neuvo tuo, tee löytöjä omasta vaatekaapistasi. Sieltä perältä voi jotain uutta löytyäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä perukoilla tosiaan voi olla jotakin löydettävää. Siksi kannattaa ensin suunnata omaan kaappiin ennen kuin lähtee ostoksille.

   Poista
 4. Mä jotenkin tykästyin kyllä noihin saappaisiin :) Värikin on just kiva syksyyn!
  Mun pitäis kans sukeltaa vaatekaappiini ja tonkia niitä perälle piilotettuja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosi kivat ja väristäkin tykkään paljon mutta en tiedä miksi sitten vierastan niitä niin paljon, olisiko sitten kuitenkin tuo pituus se...

   Poista
 5. Oma vaatekaappi on kyl ihmeellinen paikka =D Mulla on muovisissa säilytyslaatikoissa tallessa vaatteita, joita ei tule pidettyä ja joka kerta sitä yllättyy laatikon avatessa. Se jos mikä, on edullista ja ekologista shoppailua =D

  Saapikkaat on kyl hienot ja tosi kivan väriset. Ne näyttää hyvältä sun jalassa, mutta verrattuna sun boho buutseihin ne on vähän... sanoisinko, että tavalliset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se todellakin on, edullista ja ekologista.
   Nämä ovat kyllä niin tavalliset, mutta kokeillaan vielä jos kuitenkin ne onnistuisi olemaan vähemmän tavalliset.

   Poista
 6. Mä tykkään noista saappaista kovasti, joten jatkoon! Vaatekaapin läpi käyminen on yksi mun lemppari puuhista, aina löytää jotain "uutta" ja samalla voi laittaa kiertoon niitä, mitä ei tule enää pidettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin miten sanoit. Itse teen juuri tällä hetkellä tuota kaappien siivoamista ja löytöjä on tullut monen monta ja iso määrä lähtenyt kiertoon. Myös tuunaus kasa on kasvanut :)

   Poista
 7. Todellakin omasta kaapista voi tehdä vaikka mitä löytöjä! Mies jaksaa aina kuittailla miten paljon mun kaapeista löytyykään kaikkea missä on laputkin vielä paikallaan :D (ja itse asiassa ei löydy kyllä kun viimeksi siivotessa poistin kaikki laput!)

  VastaaPoista
 8. Todella ihanat saappaat! Pitäisi enemmän harrastaa tällaista oman vaatekaapin löytöretkeilyä :)

  VastaaPoista
 9. Minusta nuo on upeat saappaat. Ja eikös nyt ole muotia yli polven pituiset saappaat? Minulla roikkuu kahdessa rekissä ja vaatekaapissa vaatteet.. Pitäisi käydä ne tosiaan läpi ja silloin tällöin käynkin. Ja vien kierrätyskeskukseen vaatteet, joita en ole käyttänyt vuosiin. Minä en osaa tuunata ja muutenkaan tehdä käsitöitä. Ihailen teitä käsistään hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuunailun oppii kun pienistä jutuista aloittaa. Tekemällä myös harjaantuu kädenjälki.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!