maanantai 17. lokakuuta 2016

Ihanat talvivaatteet suoraan Kierrätyskeskuksesta

Onneksi on luvattu vielä aika lämmintä maraskuullekkin mutta pakko alkaa varautumaan talveen. En ole aikoihin oikein kunnolla käynyt kiertämässä missään ja siksi pakattiinkin meidän perhe tuossa lauantaina autoon ja lähdettiin kiertelemään Kierrätyskeskuksia. Tosin vain kyläsaaren, kontulan ja Itiksen myymälät käytiin läpi. Siinäkin oli kyllä jo hommaa. Kaikkea kivaa ja ihanaa on alkanut tulla myyntiin ja kannattaa siksi kyllä lähteä kierrokselle, iso määrä ihania lämpimiä vaatteita odottaa pääsyä uuteen kotiin ja lämmittämään uuden omistajan harteita ja jalkoja. Kannattaa muistaa, että tuotteet vaihtuvat aika nopeasti. Meidän reissun tarkoitus oli etsiä ideoita ja tietenkin tehdä löytöjä. Nyt on siis talvivaate kausi alkanut Kierrätyskeskuksissa.

En oikein tällä hetkellä tiedä mitä oikein haluaisin täksi talveksi. Lämmintä mutta ongelmahan minulla on se, että kaikkea löytyy ja ehkä hiukan liikaakin. Sellaista suurempaa tarvetta ei siis oikein ole. Mutta minäkin olen kuitenkin vain ihminen ja kun tämä mummeli lähtee kierrokselle niin voi varautua siihen, että mukaan jää jotain. Nyt kun olen muutaman vuodden tutustunut kirppisvaatteiden maailmaan niin vaikka eettisyys on siinä se avainasia niin pakko kyllä myöntää, että kirppiksiltä löytyää paljon laajemmin kaikenlaista mitä ihan perus kaupoista. Eivät välttämättä ole tämän kauden trendin mukaan mutta helpommin löytää omaan tyyliin sopivaa ja etsiminen on kivaa. Miten mahdoin onnistua luomaan lämpöisen asun?

Ihania neuletia löytyi ja hauskaa oli se, että nuken päällä oli samasta kankaasta tehty hame mitä minullakin on. Olinkin sen vähän jo unohtanut ja nyt on hamonen kaivettu jälleen esiin ja tulee varmasti käyttöön tänä talvena.


Nuo ihanat korkkarit jouduin jättämään itiksen myymälään kun olivat kokoa 39. Enkä halua enempää bootsejakaan.Valkoinen paita, neuletakki, kapea vyö, farkut ja saapikkaat lähtivät minun mukanani 


Myssy sekä rukkaset on tehty aikaa sitten Kierrtäyskeskuksen ilmaisosastolta löytyneestä neuletakista. Sopivat tähän mielestäni oikein hyvin.Lämpöistä viikkoa 

-Nelli-

20 kommenttia:

 1. Sinä se aina teet niin hyviä löytöjä. Lämmintä viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierrätyskeeskukset ovat kyllä ihan ykkösiä.

   Poista
 2. Hauska "Amerikka"-neuletakki:) Ja kivat nuo saappaatkin. Tässä muutama vuosi sitten oli Anttilan kuvastossa joku kiva "Amerikka"-aiheinen neuletakki. En sitä tilannut, mutta siitä tuli idea aivan muuhun; eli yhden arkun maalaamiseen. Sen voi nähdä tästä jutusta: http://vaaranlaella.blogspot.fi/2014/11/lankaa-puuta-ja-paperia.html

  VastaaPoista
 3. Osaat heittäytyä noissa kuvissa ja se tuo postauksiin mahtavan tunnelman! Hienot löydöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mun miehellä on vaan kova työ saada otettua kuvia kun en pysy ikinä paikallani..Koita siinä sitten saada edes yksi toimiva kuva. Tuo kallio oli muuten ihan tajuttoman liukas :)

   Poista
 4. Ihanat, pitkät saappaat! <3 Kivoja löytöjä muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on aivan ihanat ja hyvät jalassa.

   Poista
 5. Uskomattomat löydöt olet taas tehnyt. Upeat nuo saappaat.

  VastaaPoista
 6. Onpa mahtavat löydöt. Mä olen innostunut kierrätyskeskuksista enemmän kuin kirppareista. Niiltä teen parempia löytöjä ja usein edullisemmin. Kivoja kuvia olet myös ottanut. Sai ihan hymyn kasvoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Joka kerta kun menee Kiertikseen niin aina jotakin jää mukaan. Tämän neljän vuoden aikana kun olen tutustunut Kierrätyskeskukseen niin ehkä yhden kerran olen tullut kotiin ilman yhtän mitään. Ihan paras löytöpaikka. Ja se kyllä näkyy mun blogissa :D Kiitos paljon.

   Poista
 7. Ihania löytöjä oot tehnyt! Mä kateellisena katselen aina muiden kirppislöytöjä kun tuntuu, että itse en löydä ikinä yhtään mitään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppistelyyn on omat niksit ja vinkit. En itsekkään aluksi tuntunut löytäväni yhtään mitään kun aloitin kirppistelyn.

   Poista
 8. Tosi kivoja löytöjä teit! Näyttää lämpimältä ja mukavalta päällä! Nyt saa talvi tulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt saa tosiaan mun puolesta talvi tulla.

   Poista
 9. Uskomattoman upeat löydöt olet tehnyt :-)

  // Mama Lina

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!