maanantai 24. lokakuuta 2016

Roskasta koristeeksi

Syysloma loppui ja arki alkaa. Blogikin alkaa päivitysten osalta taas hiljenemään, ei kokonaan mutta hidastuu hommat. Ei enää kauaa kun vuosi vaihtuu ja kevät koittaa, saa alkaa odotella ihanaa kesää jälleen. Niin nopeasti aika kuluu. En kuitenkaan mitenkään suostu itse vanhenemaan vaikka ensi kuussa tulee taas vuosia täyteen, vaan olen ikuinen kakara. Mutta mentäisiinkö jo asiaan?


Keräsin taas ympärilleni roskia ja tein kotiin hiukan talvisemman koristeen. Tuntuu hiukan sille, että laitan vielä valot tähän hökötykseen mutta laitellaan niitä tuossa lähempänä joulua sitten. Nythän monet tekee parvekkeelle tai sisälle oksista koristeita. laitellaan valoja ja lyhtyjä roikkumaan. Itse tein sellaisen mitä nyt sattui kaapissa olemaan tarvikkeita.


Tarvikkeet:

- tyhjä viinipullo
- farkku paloja
- pitsiverhoa
- oksa
- maalin jämiä

Maalaa oksa halutun väriseksi, Anna kuivua hyvin. Liimaa viinipullon suulle hilettä, laitapitsiverhonpaloja pulloon ja aseta oksa viinipulloon. Ompele farkusta koristeita ja täytä niitä hiukan esimerkiksi lankaroskalla. Tee palloja pitsiverhosta. Kiinnitä koristeet oksaan. Lisäksi voi liimata hilettä oksaankin jos haluaa.


Mukavaa alkanutta viikkoa

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Kierrättämällä syntyy parhaat koristeet! :)

  VastaaPoista
 2. Hauskat koristeet. Onnea synttäreiden johdosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei mulla vielä synttäreitä ole, vasta tuossa ensi kuussa.

   Poista
 3. Olen Pinterestistä tallentanut joulukoristeisiin farkkutähtiä ja miettinyt miten niitä saisi käytettyä oman näköisesti. Hyvä idea tuo oksa ja pitsiverhopallot! Pitsiverho nimittäin just tarttui paikalliselta kirpparilta tytön barbiemekkoja ajatellen, mutta ei se ihan kaikki niihin mene sentään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ajatus lähti ihan siitä kun kesällä tuo Härdelli laahas keppejä sisälle ja komensin viemään ne pois. Lupasin neuvottelun jälkeen yhdestä kepistä tehdä jotakin ja tässä se jotakin on. Kauan hautui, että mitä ihmettä taas tekisin.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!