maanantai 7. marraskuuta 2016

Hyvää ja ihanaa viikkoa kaikille

Tuitui

Sitä lunta saatiin ihan kunnolla viikonloppuna tänne Helsinkiinkin ja lapset sekä koirat ovat aivan innoissaan tästä märästä valkoisesta mönjästä. Minä en ole mutta minulta sitä asiaa ei kysytä. Viikonloppu oli aivan ihana kaikin puolin, kuten viime postauksesta näkee niin kuvattu on ompeluksia ja lahjapajakin on avattu vihdoin. Ehkä ehdin jotakin saamaan paketteihinkin.
Olen myös ihmetellyt tätä negatiivisuuden määrää mikä täällä Suomessa vallitsee, toski muuallakin mutta nyt olen keskittynyt vain siihen miten suomessa puhutaan toisilleen, miten kukaan voi olla niin julma toinen toiselleen. Haukkumista ja suoranaista uhkailua. Somessa ihminen villiintyy ja kuvittelee, että kenelle tahansa saa sanoa mitä tahansa. Minuun ei siis ole kohdistunut mitään vaan noin niin kuin yleisesti ihmettelen. Tuleeko siitä huutajalle itselleen parempi mieli vai mitä huomionhakua se oikein on? Ehkä parasta olisi vain pysyä omassa kuplassaan, jossa maailma on valoisaa ja elämä ihanaa. Viikolla koitan käydä lukemassa teidän postauksianne. Vaikka viikolla en juuri ehdi itse postailla niin on ihana lueskella teidän juttuja.
Sitten vähän kuvia mitä mun kuplassa tapahtuu

Lunta, sitä valkoista mönjää

Työmatka käy rattoisasti kun tällaisia kulkee vieressä

Koululla oli Kekrijuhla perjantaina...minun asuni, kunnon kissapeto

Vaikka asussa oli korvet hupussa niin tein omat korvani

Jouluryhmän taitava kynävirtuoosi kirjoitti hauskat sanat Antti Tuiskun Peto on irti biisiin

Osallistuin jokin aika sitten Marttojen kesäkassi kisaan ja postiluukusta kopsahti ihana leipä kirja. Pian saatte tekin maistella kirjan herkkuja

Huomasin myös sellaisen omituisuuden, että minulta on kadonnut parit blogipostaukset, yksi kadonneista oli ensimmäisestä matkasta Kazimierziin. Tuli aika kurja fiilis ja tuli kaivettua reissun kuvia esiin. Auschwitz oli meidän yksi kohde silloin. Tämä pysäytti, onko teillä sellaista paikkaa tai kohdetta, joka on pysäyttänyt?

Kävin viime viikolla jälleen kuvattavana yhteen lehteen ja sain mukaani kassillisen luettavaa, näitä onkin kahlattu läpi viikonlopun aikana ja tehty resepti löytöjä

Mun ihana pesä. Tosin ison sohvan takana vallitsee super kaaos. Mutta sekin kohta katoaa

Lumiselle päivälle sopii loistavasti kukkakaalikeitto

Ensimmäiset joululahjat aloitettu

Lahjapaketin saa tehtyä helposti ihan vain tapetin palasta. Tähän laatikkoon mahtuu kahdet parit sukkia

Lopuksi omat sukat jalkaan ja leffa pyörimään

Oikein ihanaa päivää kaikille

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Voi sitä valkoista mönjää, grr. Hei kissapeto XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mönjä on aika kammottavaa tavaraa 😊

   Poista
 2. Oi vitsi miten hienot sukat! Ja kivan kuuloinen kekrijuhla :) Minulla on sinulle haaste blogissa ♡

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!