maanantai 16. tammikuuta 2017

Ötti Möttiäiset laadun valvojina

Nuo Marimekon ihanaakin ihanimmat räsymattosukat on saaneet uuden fanin, nimittäin Häredelli Bärdellin. Poika ihastui niin täysin minun sukkiini, että halusi itselleen lähes samanlaiset ja halusi valita värit itse. Härdelli valitsi hyvin rauhalliset ja sinisävyiset värit ja toiveena oli, että kuviota tulisi pelkästään varteen ja näin tapahtui. Härdelli valitsi aika paljon samat värit mitä isoveikan joulusukkiin valitsin. Onneksi värejä muutamia löytyi korista vielä. On niin kiva tehdä Härdellille vaatteita kun hänellä on tarkka mielipide väreistä ja malleista. Ja hänen mielestään on hyvä tehdä hiukan neutraalimmilla väreillä niin ne voi yhdistää sitten keltaisiin kenkiin, farkkuihin ja duffeliin.

Minusta oikein hyvät värit, jotka sopivat Härdellin tyylimaailmaan erittäin hyvin. Minusta on niin hienoa, että pojatkin ovat alkaneet kiinnostua pukeutumisesta, ehkä tuo isoveli antaa siihen hyvän mallin, hän kun on hyvin style nuorimies ja katsoo tarkkaan mitä päälleen laittaa ja millaisia vaatteita hankkii.


Lanka: 7- veljestä
Värit: beige, t.sininen, farkunsininen, turkoosi ja valkoinen

Ötti Möttikset keskustelevat kiivaasti, onko sukat onnistuneetNuorempi Öttis oli sitä mieltä, että sukat sopisivat hänen makuupussiksiLopulta kiivaan keskustelun jälkeen Öttikset antoivat luvan luovuttaa sukat Härdelli Bärdellille


Oikein ihanaa alkanutta viikkoa

-Nelli-

10 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!