perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kolmesta hameesta mekko ja bolero

Kesäkuun alussa Facebookin Ompelumania-ryhmä vietti 1-vuotis päiviään ja tietenkin synttärigaalaan pitää pukeutua sen vaatimalla tavalla. Olen aina ihaillut romanaisten pukuja ja siitä sainkin pientä ideaa ja kipinää omaan asuuni. Mekkoon käytin Moda 3/06 kaavaa. Kaava on paljon käytetty ja olen sen kaavan kanssa tehnyt monta erilaista mekkoa, tunikaa ja toppia. Suurin osa löytyykin täältä blogistani. Yksi suosikki kaavojani. Boleroon ei ollut kaavaa vaan tein sen suoraan päälleni. Tässä mekossa edustin siis gaalassa VillaNannaa.

Musta väri on aivan mahdoton kuvattava, toivottavasti saatte edes jotakin irti kuvista. Projekti oli hauska ja materiaaliksi kävi ystäväni äidin vanha maksihame sekä kaksi ilmaisosastolta löytynyttä rikkinäistä hametta. Sain todella hyvin hyödynnettyä lähes kaiken materiaalin. Vähän suiroja jäi, joita voi hyödyntää askarteluissa myöhemmin.

Mulla ei tunnu nyt tulevan mitään järkevää tuolta ompelukoneen alta vaan jokainen työ, jota olen nyt muutamana päivänä tehnyt on mennyt ihan harakoille. Viisainta laittaa hetkeksi koneet pakettiin ja alkaa ommella vasta kun tilanne muuttuu. Tämä tilanne kun kielii siitä, että on viisainta pitää kunnon tauko ompelusta ja katsella myöhemmin uudelleen tuota ompelua.

Mukavaa viikonloppua

-Nelli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia ihan estottomasti vain!